Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012


 ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του peri majestic  σε σχόλιο στην ανάρτηση της Τρικλοποδιάς :
Η κωλοτούμπα του αιώνα
Δεν είναι κωλοτούμα, αλλά κανονικό συμβόλαιο θανάτου εκτέλεσης ενός κόμματος. Ο Σαμαράς, δεν είναι δεξιός αλλά ούτε και οι συμβουλοί του Φαήλος Κρανιδιώτης-Χρύσανθος Λαζαρίδης. Οι άνθρωποι θητεία κάνουν σε ένα ξένο κόμμα.Oι κινήσεις Σαμαρά, έχουν στόχο να μεταλλάξουν την Νέα Δημοκρατία σε ένα κόμμα χωρίς ταυτότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το έθνος. Η Νέα Δημοκρατία, είχε και έχει συντηρητικούς πατριώτες και αυτό είναι πρόβλημα για την σταλινική-αριστερόστροφη και συντόμως ακροδεξιά ελίτ του Σαμαρά. 
Η παράσταση δόθηκε εδώ και 2 χρόνια όταν ο Σαμαράς πήρε το χρίσμα του προέδρου.Όταν όμως στήνεις τέτοια παράσταση, ελέγχεις απόλυτα τους πρωταγωνιστές. Με το πρόσχημα του αντιμνημονιακού κατάφερε και ξεγέλασε τα πλήθη, ενώ με μια κίνηση τακτικής-συμφωνημένη κατάφερε να διώξει από το κόμμα την Ντόρα, για να θολώσει τα νερά. Μαζί με το χαφιεδίστικο ΚΚΕ, κατάφερε να βγάλει 2 καλοκαίρια με την ταμπέλα του αντιμνημονιακού πατριώτη χάρη στους αριστερούς συμβούλους που έχει μέσα από το blog antinews, και με έδρα τα γραφεία της Συγγρού έδωσαν την παράσταση του αιώνα στους ηλίθιους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.Οι πάντες τσίμπησαν με τα Ζάππειο 1 και 2 αλλά δεν έβλεπαν την κοροϊδία στα μάτια τους. Άθικτοι και αντιμνημονιακοί πετούσαν την μπάλα στην Ντόρα την μνημονιακια απλά για να δημιουργήσουν το σώου που τους χρειάζονταν. Η συνέχεια φυσικά γνωστή.
Όταν ο στοχαστής Παπανδρέου χρειάστηκε τον σύντροφο Αντώνη, για κυβέρνηση συνεργασίας το παλικάρι δήλωσε παρών. Τον χαζό Καμμένο ανέλαβαν οι σταλινικοί Μίκης-Γλέζος και τα πάντα τελείωσαν. Αυτό που μένει είναι η είσοδος της Ντόρας μετά βαΐων και κλάδων. Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΡΗΤΗΣ!!! Γιατί, όμως;;;; Η Γερμανία προσπαθεί να κατέβει στη Μέση Ανατολή και το νησί είναι στρατηγικός στόχος δηλ προσπαθεί και θέλει να γερμανοποιήσει και να στρατιωτικοποιήσει πλήρως την Κρήτη, που είναι κοντά στους Εβραίους. Οι φίλοι Εβραίοι έχουν πρόβλημα με την Κρήτη που τους απειλεί και οι Γερμανοί θέλουν τον έλεγχο...αλλά και τα πάντα.
Το Μακεδονικό είναι ΜΟΥΦΑ. Στόχος είναι το νησί. Εδώ, έρχεται η οικογένεια Μητσοτάκη, όπου έχει άκρες στο νησί και μπορεί και το ελέγχει. Σε ένα κομμα όπως θα είναι η ΝΔ, χωρίς αυτότητα κάτι σαν το χριστιανοδημοκρατικό της Μέρκελ όπου με Σταλινικούς –ακροδεξιούς χαφιέδες μπορείς να κάνεις πολλά.Παπαρολογίες Γλέζου και αριστεράς και όλοι μιλημένοι για Γερμανικές αποζημιώσεις δεν μασάμε πολύ απλά. Γιατί, Ο Γλέζος δεν μιλεί για εθνική ανεξαρτησία;; Μόνο αποζημιώσεις Γλέζο;; Τώρα ο αναγνώστης καταλαβαίνει την σιωπή του ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ γερμανικής Χρυσής Αυγής που ασχολείται μονο με δημοσκοπήσεις…. Τώρα ο αναγνώστης καταλαβαίνει γιατί στο Σύνταγμα έχουν αλλεργία με τις Ελληνικές σημαίες και το καλοκαίρι μιλούσαν για άμεσες δημοκρατίες… .αλλά χωρις έθνος. 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου