Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012


Τρίκαλα: Τρόμος σε φανάρι για νεαρό ζευγάρι απο επίθεση "μελαμψών" ατόμων..
Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (30-01-2012) ένα ζευγάρι Τρικαλινών όταν στα φανάρια επί της οδού Καλαμπάκας (στο ύψος του εργοστασίου «Φαλτάκα») τους επιτέθηκαν δυο άγνωστοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν γύρω στις 22.30 το βράδυ και το ζευγάρι έκανε το καθημερινό σχεδόν δρομολόγιό του, επιστρέφοντας από την Καλαμπάκα, όπου η γυναίκα δουλεύει σε βιοτεχνία πλαστικών. Στο φανάρι άναψε κόκκινο και σταμάτησαν με το αυτοκίνητο. 
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν κινούνταν άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο πετάχτηκαν πίσω από θάμνους δυο υψηλόσωμοι, μελαμψοί (κατά τις περιγραφές των θυμάτων) άντρες και προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες, οι οποίες ευτυχώς ήταν ασφαλισμένες από μέσα.
Οι δυο άγνωστοι -πιθανότατα αλλοδαποί- άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια του αυτοκινήτου και το παρμπρίζ, ωστόσο μέσα στον πανικό το ζευγάρι κράτησε τη ψυχραιμία του, ανέπτυξε αμέσως ταχύτητα και έφυγε προς τα Τρίκαλα. 
Παραμένουν και οι δυο σε κατάσταση σοκ, μιας και το δρομολόγιο αυτό το κάνουν κάθε βράδυ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμη δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.
σχόλιο : όπως καταλαβαίνετε, η λέξη "αλλοδαπός" έχει αντικατασταθεί απο την λέξη "μελαμψός" στα μμε , όπως οι ΡΟΜΑ βαπτίστηκαν "τσιγγάνοι" και οι "λαθρομετανάστες εγκληματίες" σε "οικονομικούς μετανάστες" .. είναι πιο sic να μην τρομάζει και ο κόσμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου