Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012


Tρόμαξαν τα ...Κόμματα απο την συγκέντρωση του Συνδέσμου στα Τρίκαλα
Δεκάδες επώνυμοι  Τρικαλινοί στην συγκέντρωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Παρουσία δεκάδων Τρικαλινών γνωστών και μη ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η πρώτη πολιτική συγκέντρωση του νεοσύστατου κόμματος Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ), 
γνωστό ως κόμμα των αποστράτων.Παρόντες στην συγκέντρωση ,Πολιτευτές απο τα Κόμματα Ν.Δ και ΛΑ.Ο.Σ  πρώην Αντινομάρχες , νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και όχι μόνο  .
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο» στις 7 το απόγευμα, με ομιλητές τον γενικό γραμματέα του ΣΕΕ, Θ. Διαμάντη και τον προσωρινό υπεύθυνο για το νομό Τρικάλων, Κ. Λιούτα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις βασικές αρχές και θέσεις του νέου πολιτικού φορέα, που όπως τονίστηκε θα λάβει μέρος στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο Trikalaola.gr, ο κ. Διαμάντης, ανέφερε πως μπορεί το νέο κόμμα να ήταν μια ιδέα και να ιδρύθηκε από απόστρατους του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, αλλά σήμερα δυο μήνες μετά, η αναλογία των μελών του είναι 75% ιδιώτες και 25% πρώην στρατιωτικοί.
Σύντομα δε θα συσταθούν και οι κομματικές οργανώσεις σε νομαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο ενώ περί τον Μάρτιο θα διεξαχθεί το ιδρυτικό Συνέδριο του νέου κόμματος
Οι βασικές αρχές του Συνδέσμου, συνοψίζονται στα παρακάτω: Δημοκρατία-Αξιοκρατία-Δικαιοσύνη, Έλεγχος υπευθύνων για την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, Διαφύλαξη της Εθνικής κυριαρχίας και προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη. Προστασία της ζωής της περιουσίας και των δικαιωμάτων του πολίτη, Τα σχολεία ανοικτή εστία παραγωγής Ελληνικής και Ορθόδοξης Χριστιανικής αγωγής, Ισότιμη συμμετοχή στις διεθνείς συμμαχίες ενώσεις και οργανισμούς, Απλή αναλογική, Κατάργηση ασυλίας και προνομίων βουλευτών, Μέγιστη διάρκεια συνεχούς βουλευτικής θητείας, ασυμβίβαστο βουλευτή και υπουργού και Διαρκής έλεγχος του πόθεν έσχες για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου