Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012


Κραυγή απόγνωσης από τα στελέχη: "Αδυνατούμε πλέον"!
Φωτιά στο e mail μας από τα μηνύματα αγανάκτησης στελεχών όλων των βαθμών οι οποίοι πλέον αδυνατούν….
Αδυνατούν να αντεπεξέλθουν των υποχρεώσεων των έναντι της οικογενείας τους αλλά και αυτών που είχαν δημιουργήσει αδυνατώντας να προβλέψουν τις εξελίξεις και τις μειώσεις των μισθών.
Σε αδιέξοδο οδηγούνται χιλιάδες στελέχη οι οποίοι ψάχνουν για λύσεις αλλά αδυνατούν. Οικονομικός αξιωματικός μας λέει ότι έσπασαν τα τηλέφωνα μετά την τελευταία πληρωμή από ερωτήσεις για τις νέες μειώσεις στους μισθούς. 
Οι «μικροί» όπως χαρακτηριστικά μας είπε, εννοώντας χαμηλόβαθμα στελέχη πληρώνουν τη δόση πλέον του αυτοκινήτου και τους μένουν κάτι ψιλά ούτε για τσιγάρα πόσο μάλλον για ενοίκιο, ευτυχώς υπάρχει το συσσίτιο! Οι «μεγαλύτεροι» έκοψαν ακόμη και την ξένη γλώσσα από τα παιδιά τους και σκέπτονται από το καλοκαίρι να στείλουν τα παιδιά στο χωριό γιατί δεν αντέχουν τα ενοίκια!
Τραγική η κατάσταση και αδιέξοδο για όλους, μικρούς και μεγάλους, βαθμολογικά και μισθολογικά. Τα εκτός έδρας πλέον καλύπτουν βασικές ανάγκες διαβίωσης, ψώνια στο super market, λένε ανώτεροι αξιωματικοί ενώ οι Στρατηγοί οι οποίοι είδαν μείωση 100 περίπου ευρώ στις 3.000 ευρώ που είναι ο μισθός τους μάλλον δεν αντιλαμβάνονται πλήρως σε τι αντιστοιχεί η μείωση των 40 ευρώ στον μισθό των 800-900 ευρώ όπως δόση μιας πιστωτικής κάρτας, λογαριασμός τηλεφώνου, βενζίνη του μηνός!
Χωρίς πυρομαχικά οι Έλληνες έχουν πολεμήσει, χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό έχουν κερδίσει πολέμους, χωρίς ηθικό όμως ΠΟΤΕ! Φροντίστε κύριοι…. η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τραγικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου