Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012


waldbrand4ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ........ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ....!!!!‏
Ανακοίνωση-ντροπή των Οικολόγων με μεγάλη καθυστέρηση, για τις δηλώσεις Γιλμάζ
Φυσικά, χέρι-χέρι με Τούρκους «ομοϊδεάτες»...
Αφού φάγανε το κράξιμο της μαϊμούς και αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην αποβάλλουν τον εθνομηδενιστικό τους μανδύα, οι Οικολόγοι-Πράσινοι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τις δηλώσεις Γιλμάζ περί εμπρησμών στα ελληνικά δάση, με τους... Τούρκους ομολόγους τους! Φυσικά, τη δήλωση προέβαλαν αμέσως ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν υπέρ της «ελληνοτουρκικής φιλίας» (πάνω στα αποκαΐδια;).
Χωρίς Τούρκους, όποιοι και αν είναι αυτοί, δεν μπορούν οι άνθρωποι του Τρεμόπουλου. Κάπως πρέπει να παραστήσουν τους διεθνιστές! Πάντως, το παραπάνω «θέαμα» και μάλιστα σε μια τέτοια υπόθεση, είναι λίαν αποκρουστικό και προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Δήμος Πεντέλης κατά Τουρκίας
Όλα αυτά την ώρα που ο Δήμος Πεντέλης, με πρωτοβουλία του επικεφαλής του, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ετοιμάζεται και αυτός με τη σειρά του να ζητήσει δικαστικά αποζημιώσεις για τις καταστροφές που υπέστη από τους εμπρησμούς των Τούρκων πρακτόρων. Ο δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε σχετικά πως «ήταν κοινό μυστικό ότι οι μεγάλες πυρκαγιές μόνο τυχαίες δεν ήταν. Επομένως, από ό,τι φαίνεται όντως υπήρχε τουρκικός δάχτυλος κάτι για το οποίο και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες μάλλον είχαν την ίδια άποψη. Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας με τη δήλωσή του αυτή επιχειρεί να απαξιώσει ακόμα περισσότερο την πατρίδα μας, δεδομένου και της παρούσας κατάστασης που βιώνει και παράλληλα προσβλέπει σε ένα ευρύτερο παζλ διεκδικήσεων της Τουρκίας».
Μας δουλεύουν οι Οικολόγοι!
Την ώρα που από το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχουμε ακούσει κουβέντα για διεκδίκηση αποζημιώσεων (μπορεί ο κ. Δήμας να φοβάται ότι θα τον μαλώσουν οι παλιοί του φίλοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή), εμείς αντιλαμβανόμαστε την ανακοίνωση των Οικολόγων, Ελλήνων και Τούρκων (υπάρχουν και εκεί Οικολόγοι;), ως μάλλον κακόγουστη. Διαβάστε τι γράφουν, μεταξύ άλλων: «σε μια εποχή οικολογικής κρίσης που οι περιβαλλοντικές απειλές δε γνωρίζουν σύνορα, είναι επιτακτική ανάγκη για χώρες που μοιράζονται τα ίδια σύνορα, να μοιράζονται επίσης κοινές προσπάθειες για την προστασία των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος». Κι εδώ, προσπαθήστε να μην εξοργιστείτε: «Αν ήταν όντως ‘πράκτορες του εχθρού' αυτοί που έβαλαν τις φωτιές πριν 15 χρόνια, τότε τι είναι αυτοί που σήμερα προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος των καμένων εκτάσεων;».
Είναι δυνατόν να μην προσυπογράψουν οι Τούρκοι «Οικολόγοι», μια τέτοια ανακοίνωση-δώρο προς την Άγκυρα;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου