Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012


Το κράτος στηρίζει σταθερά τη λαθρομετανάστευση
Διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι υπάρχει μια ιδιότυπη σχέση ανάμεσα στην κυβέρνηση (τωρινή και προηγούμενη) και το σύνολο των «αριστερών» κομμάτων, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της λεγόμενης «εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς». Οι κυβερνητικοί παράγοντες...
 κάνουν δεκτά τα περισσότερα αιτήματα τους για τους μετανάστες, ή παγώνουν νόμους και αποφάσεις που δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους
Ψηφίζουν, λοιπόν, το νέο δήθεν «αντιρατσιστικό» νόμο, που επιβάλλει κυρώσεις (από 3.000 πρόστιμο έως και ποινή φυλάκισης) για όποιον τολμήσει να εκφράσει δημόσια την αντίθεση του στην εισαγωγή μεταναστών. Επίσης, κάνεις δεν θυμάται τον περίφημο φράχτη του Παπουτσή στον 'Εβρο. Περίπατο πήγε και το σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας, που περιλάμβανε περισσότερο φωτισμό, χώρους πράσινου, ποδηλατοδρόμους, καλύτερη αστυνόμευση για τον περιορισμό της εγκληματικότητας. Ακόμα, το καταχρεωμένο ΙΚΑ παρέχει συντάξεις σε 750.000 μετανάστες με πλαστά χαρτιά, ενώ το ελληνικό κράτος αφήνει τελείως ασύδοτο το παραεμπόριο να φτάνει σε αστρονομικούς τζίρους, αφού δεν καταβάλλει ούτε ευρώ φόρο.
Θα περίμενε κανείς ότι κάποιος, όσο εξαθλιωμένος οικονομικά και να είναι, δεν θα επέλεγε μια χώρα κατεστραμμένη οικονομικά και με τόσο μεγάλη ανεργία, σαν την Ελλάδα, για να μεταναστεύσει. Συμβαίνει όμως ακριβώς το αντίθετο. Η εισαγωγή λαθρομεταναστών συνεχίζεται αμείωτη, γιατί η Ελλάδα λειτουργεί σαν κράχτης, σαν μαγνήτης. Σύνορα στην ουσία δεν υπάρχουν. Νομοθεσία αντίστοιχη όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά αντίθετα ευνοείται η κατάσταση αυτή, εφόσον, με την προσωρινή άδεια παραμονής για «ανθρωπιστικούς λόγους» που τους δίνουν στα σύνορα, στην ουσία τους επιτρέπουν να περάσουν στο εσωτερικό της χώρας, χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο, υγειονομικό και χαρτιών.
Μιλάμε για μια κατάσταση τελείως παράλογη. Πώς εξηγείται ότι όλη η αυστηρότητα του κράτους εξαντλείται στους Έλληνες εργαζόμενους (χαράτσια, πρόστιμα, φορολογία, καταστολή), ενώ οι μετανάστες έχουν την απόλυτη ανοχή και προστασία του; Πολύ απλά, η αστική τάξη της Ελλάδας έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να αντικαταστήσει την ελληνική εργατική τάξη με εξαθλιωμένους μετανάστες. Που δεν θα απεργούν, δεν θα διαμαρτύρονται, θα υπακούν απόλυτα στον εργοδότη και θα ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης.
Οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πλέον αντιληφθεί αυτό το παρανοϊκό σχέδιο και δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς στην ολοκληρωτική εξόντωση τους!
Μαρία Καράβολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου