Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012


Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα με ληστείες στην Ηλεία!
Με βάση την δικογραφία που ξεπερνά τις χίλιες σελίδες ο Ανακρτικής Πύργου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τέσσερις υπηκόους Αλβανίας...
ηλικίας 39,38,32 και 28 καθώς για ένα Ρουμανίας 38 ετών που αναζητούνται κατηγορούμενοι για τις ληστείες σε δύο χρυσοχοΐα σε Ολυμπία και Κρέστενα.
Η εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών αποτελεί μεγάλη επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και των ανδρών της υπηρεσίας που για μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολήθηκαν με την υπόθεση και κατάφεραν να φθάσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.
Για το θέμα αυτό ανακοινώσεις έκαναν χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Αριστείδης Μαρτζάκλης και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ομάδα ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξε στην Ηλεία, την Κορινθία και την Αττική τρεις ληστείες και τρείς κλοπές. Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν ως τρόπο δράσης να αφαιρούν οχήματα τα οποία εν συνεχεία χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των ληστειών.
Ειδικότερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Αριστείδης Μαρτζάκλης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η Αστυνομία για την προστασία του πολίτη επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να είναι "πανταχού παρών" αλλά καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξιχνιάζονται και να συλλαμβάνονται οι δράστες των αξιόποινων παραβάσεων και όχι μόνο.
"Έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο Επιτάλιο δυο πολύ σοβαρά γεγονότα που κάνουν και εμάς να νιώθουμε στενάχωρα. Η αστυνομία κάνει πολύ σοβαρές προσπάθειες σε όλες τις υποθέσεις αλλά κυρίως στις σοβαρές. Αυτό έγινε και στο Τραγανό και βρέθηκε ο δράστης της δολοφονίας. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η προσπάθεια αυτή", επεσήμανε ο κ. Μαρτζάκλης.
"Οι ληστείες σε Ολυμπία και Κρέστενα έγιναν με φοβερό θράσος και η υπηρεσία μου ασχολήθηκε με μεθοδικότητα εξετάζοντας και το παραμικρό στοιχείο που βρέθηκε. Ενεργήσαμε πράξεις ιδιαίτερης ανακριτικής διείσδυσης και χρησιμοποιήσαμε ότι ποιο σύγχρονο είχαμε από υλικοτεχνική υποδομή που υπάρχει σήμερα στην Ελληνική Αστυνομία", τόνισε ο Διευθυντής της Υ/Α Πύργου, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου