Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ .. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ..
Αμετανόητος αποδείχτηκε ο 30χρονος Αιγύπτιος καθώς συνελήφθη για δεύτερη φορά στην προσπάθειά του να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας λαθρομετανάστες, έξι συνολικά, πέντε Ιρακινών και ενός Παλαιστινίου.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Άγιου Σύλλα Καβάλας, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο γινόταν η διακίνηση εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν και οι επτά επιβαίνοντες ελαφρά
Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, οι οποίοι μόλις διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος διακινητής προωθούσε στην ενδοχώρα έξι λαθρομετανάστες, επιχείρησαν να τον συλλάβουν, με τον Αιγύπτιο να προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη αντιστεκόμενος σθεναρά, δίχως όμως αποτέλεσμα
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο με τις πινακίδες του, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν τρεις ημέρες, από την Αθήνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου