Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012


ΑΛΒΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Διπλό χτύπημα στον υπόκοσμο της Τρίπολης κατάφερε η Ασφάλεια της πόλης, βάζοντας τέλος στη δράση δυο «εφαπτόμενων» συμμοριών που κρύβονταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων αλλά έκαναν και διακίνηση ναρκωτικών!Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, από τους οποίους ο ένας ανήκε και στις δυο ομάδες όπως και ένας από τους τρεις ομοεθνείς τους που αναζητούνται.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο τη στιγμή που ένας Ρουμάνος και ένας Αλβανός μόλις 17 χρόνων μαζί με έναν 22χρονο Βούλγαρο επισκέφτηκαν τους τρεις Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών για να προμηθευτούν χασίς. Οι έμποροι ηλικίας 22, 26 και 29 χρόνων συνελήφθησαν μαζί με τους «πελάτες» και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν συνολικά εννέα κιλά και 840 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μαζί με δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Άλλα δυο μέλη της σπείρας 31 και 33 χρόνων δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται. Ωστόσο, η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 22χρονος που συνελήφθη μαζί με τον 33χρονο αναζητούμενο και έναν ακόμη 32χρονο ομοεθνή τους που και αυτός δεν έχει βρεθεί, είχαν διαπράξει εννέα διαρρήξεις σε σπίτια της Τρίπολης από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2011!
Από αυτά είχαν κλέψει χρήματα και έξη κινητά, ενώ σε δυο περιπτώσεις άρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές και τα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών. Τώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου