Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012


Το υπουργείο της ... τάξης τίμησε την πλουτοκρατία
Εκ των τιμωμένων προσώπων και ο τραπεζίτης κ. Σάλας
Τελετή Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων και Συναυλία των φιλαρμονικών ορχηστρών των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε χθες (29-01-2012) στις 18:30, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Μια εκδήλωση που οργανώθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τα Αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος και ήταν αφιερωμένη στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και στις οικογένειες τους.
Με την εκδήλωση αυτή η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και οι φυσικές Ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας θέλησαν να τιμήσουν όλο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με συνέπεια για την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων καθώς και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών. Ήταν μια κοινή πολιτιστική εκδήλωση για να αναδειχθεί η αξία της κοινής προσπάθειας, της συναδελφικότητας, της σύμπλευσης και της ομοψυχίας του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στη συναυλία συνέπραξαν οι φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίες παρουσίασαν μουσικά έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Επίσης, η Ομάδα Ελληνικού Λαϊκού Χορού Δήμου Καλλιθέας με την ορχήστρα, τη χορωδία και το χορευτικό συγκρότημά της, παρουσίασαν ένα χορευτικό οδοιπορικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε Έλληνες με οικονομική επιφάνεια, που έμπρακτα, με δωρεές και χορηγίες, συνδράμουν το έργο και τις προσπάθειες των Σωμάτων Ασφαλείας στην εκτέλεση της αποστολής τους.
Για την προσφορά τους στο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας τιμήθηκαν οι κ.κ Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia Ship Management Corporation Limited , Βαρδής Βαρδινογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil , Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Ανδρέας Δρακόπουλος, Σπύρος Νιάρχος και Φίλιππος Νιάρχος Συμπρόεδροι του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Costamare Incorporation , Ιωάννης Κωστόπουλος, Πρόεδρος της ALPHA Bank , Εριέττα Λάτση, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση», Δημήτρης Μελισσανίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων της “ Aegean Oil ”, Νικόλαος Νανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias A . E ., Κλεάνθης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ της Hellenic Postbank -Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Νίκος Πατέρας, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Νικόλαος Δ. Πατέρας» και Μιχάλης Σάλας, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου