Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012


Και το Ληστειών σε "μόνιμη αργία"
 Ο Ιρακινός έκλεβε απ' όλα
Και το Διαρρηκτών-Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε ... μόνιμες διακοπές.
Αστυνομικοί του Τ.Α Αμαρουσίου, που εκτελούσαν υπηρεσία για τον εντοπισμό ατόμων που παραβίαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στο παρκινγκ του άλσους Συγγρού στο Μαρούσι, εντόπισαν 31χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ, να προσπαθεί να παραβιάσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν.
Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων όπως κινητά τηλέφωνα, ρολόγια χειρός, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικές συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, εργαλεία, ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, δελτία ταυτότητας, άδειες οδήγησης κτλ.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις αυτοκινήτων σε πολλές περιοχές του Νομού Αττικής και τους θερινούς μήνες σε παραθεριστικούς προορισμούς.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκαοκτώ (18) διαρρήξεις αυτοκινήτων εκ των οποίων :
 Δέκα (10) στο χώρο στάθμευσης του άλσους Συγγρού στο Μαρούσι.
 Τρείς (3) στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.
 Δύο (2) στη Λ. Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο.
 Μία (1) στον Άλιμο.
 Μία (1) στα Ιλίσια.
 Μία (1) στην παραλία Αγκάλη στην Πάρο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες ς αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου