Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012


Στην Αλβανία [;] ο 27χρονος στην Ελλάδα οι φόνοι!
Στο τέλος όμως ο προϊστάμενος του Ανθρωποκτονιών κύριος Σταυρόπουλος με τη μεθοδικότητά του, δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα τον πιάσει τον Αλβανό δολοφόνο
  Απορούμε με την "παραδοχή" του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ότι ο 27χρονος Μίρι μετά το φόνο το Μάρτιο του 66χρονου στα Πετράλωνα, "διέφυγε  στην χώρα του" αφήνοντας στην ανακοίνωση η Ασφάλεια να εννοηθεί πως ακόμη και σήμερα κρύβεται στην Αλβανία. Μα αν είναι έτσι και παρακολουθούν τα βήματά του τότε γιατί δεν τον σταμάτησαν; Γιατί και τον Γενάρη του 2008 που βίασε και σκότωσε τη Ρωσίδα Ελένη στη Μύκονο και τότε είχε φύγει για την Αλβανία, αλλά με τη διαφορά πως ξαναγύρισε και έκανε τη ληστεία μετά φόνου στα Πετράλωνα. Ποιος λοιπόν ευφάνταστος προεξοφλεί πως μέσα σε περίπου δυο χρόνια ο δολοφόνος δεν ξαναγύρισε στην Ελλάδα; 
Ασφαλώς όμως και κατανοούμε επίσης ότι είναι φυσικό και επόμενο να μην μπορούν μια χούφτα έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να πιάνουν από την πρώτη στιγμή όλους τους δολοφόνους. 
Αυτό όμως απέχει από τη συνήθη "μάχη" των εντυπώσεων του τύπου "διέφυγε στην Αλβανία".
                                   Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 66χρονου έλληνα, ο οποίος δολοφονήθηκε βραδινές ώρες της 6-3-2010 μέσα στο διαμέρισμα του στα Πετράλωνα.
Δράστης είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.
Σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού, που διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα στη χώρα του, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή και παράλληλα γίνονται ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος.
Επίσης για τον ανωτέρω εκκρεμεί και άλλο Ένταλμα Σύλληψης, του Ανακριτή Σύρου για ανθρωποκτονία και βιασμό, πράξεις που έγιναν την 17-1-2008, στην περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στη Μύκονο σε βάρος 24χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρωσίας.
http://crimesonair.blogspot.com/2012/01/27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου