Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012


ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΕΛΠΙ Χ.ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ
Τέσσερις πρώην Διοικητές της Σχολής, θα 
καταθέσουν υπέρ του εύελπι!
Η απεργία των δικηγόρων ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του εύελπι Χρήστου Φαραντάτου. Τελικά, η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων, στις 24 Ιανουαρίου.
Παρά την απουσία του δικηγόρου του αριστούχου εύελπι, ήταν ευδιάκριτο το θετικό κλίμα που δημιουργούσε για τον αδίκως κατηγορηθέντα Χ. Φαραντάτο, τόσο η παρουσία πολλών συμφοιτητών του όσο και η προσέλευση τεσσάρων πρώην Διοικητών της Σχολής, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν υπέρ του νεαρού.
Η στημένη από το σαθρό και καταρρέον πολιτικό σύστημα ιστορία, που επιδιώκει να αποτάξει από τον στρατό τον «άριστο των αρίστων» εύελπι και να στιγματίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν θα περάσει, εφόσον οι ανώτεροι αξιωματικοί που θα δικάσουν τον Χρήστο Φαραντάτο, σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ικανοποιήσουν το κοινόν περί δικαίου αίσθημα.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, γνωστός και από την φραστική του επίθεση σε βάρος των αποστράτων αξιωματικών, με το απαράδεκτο «θα τους πατάξω», προφανώς και επιθυμεί την καρατόμηση του Χρήστου Φαραντάτου. Η υπόθεση όμως δεν είναι στα χέρια του πρώην Υπουργού, αλλά σε αυτά των ανώτερων αξιωματικών. Όλοι ευελπιστούν στην ευθυκρισία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου