Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012


polydoras-1-naiΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2007»
Δικαιωμένος για τις δηλώσεις του δηλώνει σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας. "Μέρος οργανωμένου σχεδίου οι πυρκαγιές του 2007", "Κάποιοι έπαιζαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή", υποστηρίζει.
Ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, απαντά σε όσους "χλεύαζαν" τις δηλώσεις του περί "ασύμμετρης απειλής". «Πού είναι σήμερα οι συκοφάντες μου;», διερωτάται. «Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής τότε, είχε γεμίσει στοιχεία. Με άπειρες ενδείξεις. Μη φαντάζεστε τον δράστη, με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορεί να τον φανταστείτε όμως, και με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι, να καίγονται αυτοί, ώστε να μην αφήνουν ίχνη», σημειώνει.
Όπως υπογραμμίζει, αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται. Την ανατροπή της κυβέρνησης ήθελαν οι οργανωτές του εμπρηστικού σχεδίου.
«Να καεί η χώρα. Αποδόμηση Καραμανλή. Ανατροπή της κυβέρνησης. Είναι βέβαιο, πως κάποιοι έπαιξαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή», προσθέτει, επικαλούμενος και το έγγραφο της Wikileaks, που δημοσίευσε το περιοδικό "Επίκαιρα" για το σχέδιο «Πυθία».
Πολύ σωστά ο Πολύδωρας δεν αποδίδει σε Τούρκους εκείνες τις πυρκαγιές. Άλλων σχέδιο ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου