Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012


ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΝΕΑ "ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ" ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ - ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΠΟΠΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην Αμφιλοχία είχαν μετατρέψει σε αυτοσχέδιο… συνεργείο τέσσερις ανήλικοι Αλβανοί, που έκλεβαν μηχανάκια από την ευρύτερη περιοχή και τα αποσυναρμολογούσαν για να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά!
Οι πιτσιρικάδες, που ο μικρότερος είναι ηλικίας 11 και ο μεγαλύτερος 17 χρόνων, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω έχοντας κρύψει στην οικοδομή τρία δίκυκλα τα οποία είχαν μόλις κλέψει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι μετά την άσκηση της δίωξης.
*** Άλλος ένας ανήλικος Αλβανός συνελήφθη για τον ίδιο λόγο στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους εντόπισαν ενώ επιχειρούσαν να κλέψουν ένα μοτοποδήλατο και συνέλαβαν τον 16χρονο αλλοδαπό, ενώ ένας ακόμη συνεργός του διέφυγε και αναζητείται. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και άλλο ένα μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλέψει από τον 34χρονο ιδιοκτήτη του δύο μέρες νωρίτερα.
*** Ένα κλεμμένο από την Ιταλία φορτηγάκι προσπάθησε να περάσει στην πατρίδα του από τον συνοριακό σταθμό του Ορμενίου στον Έβρο ένας 35χρονος Βούλγαρος. Κατά τον έλεγχο, όμως, διαπιστώθηκε ότι ήταν καταχωρημένο από τις ιταλικές αρχές στις λίστες των οχημάτων που έχουν κλαπεί και έτσι ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου