Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011


Άλλη μια νύχτα τρόμου στην Αττική - Ληστείες παντού
Στο Κρυονέρι, τρεις άνδρες με όπλα μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένα ζευγάρι, άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα που βρήκαν, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν. 
Την ίδια ώρα στην Παιανία, τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι ζευγαριού και με την απειλή μιας... καραμπίνας που βρήκαν σε δωμάτιο του οι ληστές τους ακινητοποίησαν , άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα κι εξαφανίστηκαν. Στην Αθήνα, οδός Δημητσάνας, άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. 
Στο Μαρούσι, οδός Ανδρέα Παπανδρέου, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας αφούακινητοποίησαν ημεδαπή, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. H παθούσα μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. 
Στον Άγιο Παντελεήμονα, οδός Πάφου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία αλλοδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. 
Στην Αθήνα, οδός Χαμοστέρνας, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και μαχαιριού, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό και (2) κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου