Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011


undefinedΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ… «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ»!
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ… ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ(!) ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
Αποφυλακίζουν μαζικά ξένους εγκληματίες… Έλληνες φυλαχτείτε! Νέα τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης (αυτό το «Δικαιοσύνης» με άφθονα εισαγωγικά…), η οποία συμπεριλαμβάνεται σε νομοσχέδιό του για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού (!!!), προβλέπει μαζικές αποφυλακίσεις κρατουμένων, με ποινή ακόμη και ως 10χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της κάθειρξης, στα πλαίσια της… αποσυμφόρησης των φυλακών!!!
Όπως καταλαβαίνεται, ποινές κάθειρξης ακόμη και 10 χρόνων, «διαθέτουν» σκληροί εγκληματίες, όπως ληστές, δολοφόνοι, έμποροι ναρκωτικών, βιαστές κ.α. Οπότε, κι αυτοί ακόμη προβλέπεται να αποφυλακιστούν και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, προφανώς για να συνεχίσουν το… κοινωφελές έργο τους!
Το ίδιο έγινε και στην προηγούμενη «αποσυμφόρηση» (του μεγάλου σοσιαλιστή Καστανίδη) και βγήκαν έξω πολλοί ειδεχθείς εγκληματίες. Τώρα θα βγουν και οι υπόλοιποι! Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η τροπολογία αυτή κατατίθεται κατά –φαινομενικά- περίεργο τρόπο ενσωματωμένη στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Προφανώς, θα προτιμηθούν προς αποφυλάκιση όλοι οι ξένοι εγκληματίες, για λόγους καταπολέμησης του… ρατσισμού!
Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική Έκθεση του νομοθετήματος σήμερα στις ελληνικές φυλακές κρατούνται περίπου 12.200 άτομα από τους οποίους οι 7.000 αλλοδαποί! Αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των «αντιρατσιστών», ότι τάχα οι ξένοι δεν έχουν αυξημένη συμμετοχή στην εγκληματικότητα.
Τέλος, υπάρχει πρόβλεψη για εφαρμογή της «αποσυμφόρησης» των φυλακών όχι μόνο μια φορά, αλλά κι όσες άλλες χρειαστεί («κάθε φορά που παρατηρείται συμφόρηση των σωφρονιστικών ιδρυμάτων»).
(ΥΓ) 1: Είμαστε περίεργοι να δούμε τώρα ποια θα είναι η στάση των δύο δεκανικιών της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης, της ΝΔ και του ΛάΟΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου