Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011


Ελληνοαλβανική συνεργασία στη διακίνηση χασίς
Με τη μέθοδο που συνηθίζουν οι εντεταλμένοι από τα καρτέλ της Αλβανίας μεταφορείς ναρκωτικών στην παραμεθόριο, δηλαδή με… προπομπούς που ειδοποιούσαν αν κάτι δεν πήγαινε καλά, έκανε την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς η ελληνοαλβανική σπείρα που εξαρθρώθηκε στην Αργολίδα.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου, που είχαν πληροφορίες για τον τρόπο δράσης της σπείρας, οργάνωσαν επιχείρηση στην Κορινθία όπου ακινητοποίησαν πρώτα το αυτοκίνητο των προπομπών στο 36ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Άργους και συνέλαβαν τους δυο Έλληνες επιβάτες του ηλικίας 22 και 26χρόνων.
Αμέσως μετά, έστησαν μπλόκο στα διόδια Σπαθοβουνίου και σταμάτησαν για έρευνα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δυο ύποπτοι, ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 20χρονος Αλβανός. Μέσα, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και τεσσάρων γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ τα αυτοκίνητα που επέβαιναν κατασχέθηκαν ως μέσα για την διευκόλυνση της πώλησης ναρκωτικών και για τα κινητά τους διατάχθηκε άρση απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου