Τρίτη 5 Ιουνίου 2012


ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ
Σε κρύπτη στον Κολωνό βρέθηκε η οικιακή βοηθός και σε πλυντήριο οι σακούλες με τα χρήματα. 
Στα δίχτυα συμμορίας Γεωργιανών έπεσε πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Βούλα από τον οποίο έκλεψαν 1.100.000 ευρώ. 
Οπως δήλωσε στο Νewsit ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας "πριν 10 μέρες ο επιχειρηματίας που είναι πελάτης μου έντρομος με ενημέρωσε πως πριν από λίγη ώρα είχε ανακαλύψει οτι έλειπαν από το σπίτι του τα χρήματα που είχε αποκομίσει από την πώληση ενός σπιτιού που είχε κάνει και προόριζε για να αγοράσει ένα άλλο σπίτι στη Βούλα. Με την αναστάτωση που υπήρχει στις τράπεζες δεν τα κατέθεσε στο λογιαριασμό του αλλά τα πήρε στο σπίτι και ενώ ήταν έτοιμος να αγοράσει το σπίτι υποπτεύθηκε αμέσως την οικιακή βοηθό η οποία εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως έλειπε η σύζυγος καθώς και τα 3 παιδιά που εκείνη την ώρα ήταν στο σχολείο και έτσι ανενόχλητη πήρε τα χρήματα. 
Εκείνη τη στιγμή ο επιχειρηματίας δε γνωριζε οτι υπάρχουν συνεργοί. Αμέσως ενεργοποιηθήκαμε σαν γραφείο και ήρθαμε σε επαφή με την Εισαγγελεία Αθηνών και την κυρία Ράϊκου η οποία ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος που παρακολουθεί τα τηλέφωνα και μπορεί να εντοπίσει το στίγμα τους.
Ευτυχώς το τηλέφωνο της οικιακής βοηθού ήταν σε λειτουργια και έτσι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας υπό την επιμέλεια του κυρίου Σφακιανάκη εντοπίστηκε το τηλέφωνο να βρίσκεται σε μια πολυκατοικία στον Κολωνό. Εκεί χθες οργανώθηκε επιχειρήση και αμέσως έγινε επέμβαση οπου εντοπίστηκε το ζευγάρι που είναι συνεργοί της οικιακής βοηθού. Μάλιστα προσπάθησαν να κρύψουν την κοπέλα σε μια κρύπτη, αλλά από ενέργειες των αστυνομικών αποκαλύφθηκε το σημείο που ήταν η κοπέλα και μας έκανε εντύπωση πως μπορούσε να χωρέσει σε αυτή την κρύπτη.
Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός ομολογησε οτι πράγματι αφαιρέθηκε αυτό το ποσό του ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ (1.100.000 €) και σήμερα το πρωί με επικεφαλής τον κύριο Δραγάτση οργανώθηκε που μας οδήγησαν και μας είπαν που είναι τα χρήματα. Βρέθηκαν περίπου 700.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα είπαν πως τα έστειλαν στη Γεωργία και με αυτά αγόρασαν ένα οικόπεδο.
Θέλω να δώσω συγχαρητηρια στην κυρία Ράϊκου, στον κύριο Δραγάτση και τους συνεργάτες τους και κυρίως στον κύριο Σφακιανάκη γιατί χωρίς τις δικές τους ενέργειες δε θα είχαμε βρει τους δράστες τουλάχιστον στο χρόνο που βρέθηκαν". είπε ο κύριος Κούγιας. 
Τα χρήματα βρέθηκαν μέσα σε σακούλες σε πλυντήριο στον Κολωνό και η οικιακή βοηθός ειναι 35 ετών (καλλονή σύμφωνα με αστυνομικές πηγές) και πρώην δικηγόρος στη Γεωργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου