Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011




Αυτοί είναι οι αλβανοί ληστές με τα καλάσνικοφ
H απόλυτη κατάντια μίας ολόκληρης χώρας: αυτά τα άτομα (ηλικίας από 16 έως 23 ετών) είχαν διαπράξει 23 ένοπλες ληστείες, βασάνιζαν και βίαζαν τα θύματά τους, έκλεβαν τα πολυτελή τους αυτοκίνητα και κυκλοφορούσαν παντού σαν να μη συμβαίνει τίποτα… Δύο από αυτούς συνελήφθησαν σε υπό κατάληψη σχολείο! Μέλος της συμμορίας και ανήλικη ελληνίδα! 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας εξαρθρώθηκε χθες στην Αθήνα, ιδιαίτερα σοβαρή εγκληματική οργάνωση Αλβανών που διέπραττε ληστείες σε σπίτια με βαρύ οπλισμό και ιδιαίτερη σκληρότητα, μέλη της οποίας κακοποίησαν κάποια από τα θύματά τους.
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας αυτές, και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και οχήματα. Είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον 14 οχήματα που τα χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους. Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.  
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί 23 ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών και μαχαιριών.
Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη είναι μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.
Κατ’ αρχήν εντοπίσθηκαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου, σε προαύλιο χώρο υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου (!) και συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλα δύο μέλη εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο Mercedes, το οποίο είχαν αφαιρέσει από την περιοχή της Γλυφάδας, μετά από ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα. Τα δύο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε οδούς του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.
Η συμμορία των αλβανών διέθετει πολύ βαρύ οπλισμό. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν μέχρι στιγμής: Στο κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, καθώς και ένα μαχαίρι. Σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο δύο Καλάσνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων αντίστοιχα, 93 φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. 
Ο ένας αλβανός ήταν πασίγνωστος στις αρχές, είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...!!!
Τέτοιου είδους φαινόμενου ασφαλώς και δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα αγαθά της πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας και τα νέα ήθη που μας επέβαλλαν οι “οικονομικοί μετανάστες”. Φυσικά τα συγκεκριμένα αποβράσματα θα αράξουν για κάποια χρόνια σε κάποια φυλακή, όπου θα τρώνε και θα κοιμούνται δωρεάν, μέχρι κάποια στιγμή να αποφυλακιστούν με τις ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη για να συνεχίσουν (ώριμοι πια…) το θεάρεστο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου