Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011


ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Συγκρότηση οργανώσεων. 
Προχωράει η ανάπτυξη του κινήματος.
Συγκροτήθηκαν οι γραμματείες των οργανώσεων του Εθνικού Μετώπου σε περιοχές της Αττικής.
Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι, Γλυφάδα είναι οι πρώτες για την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου.
Οι οργανώσεις με πιο μεθοδικό τρόπο συντονίζουν τον αγώνα τους για την ανάπτυξη του κινήματος και προχωρούν σε δομημένες συζητήσεις με τα στελέχη και τις τοπικές κοινωνίες.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, τα στελέχη της Διεύθυνσης Οργανώσεως, Γ.Βεργιάννης και Β.Ντούτσας, τόνισαν την ανάγκη διαρκούς δράσης προκειμένου να αναδειχτούν οι θέσεις του Εθνικού Μετώπου που αποτελούν διέξοδο στην κρίση και την παρακμή με άξονα τις ιδέες της πατρίδας και της κοινωνικής συνοχής.
Κάθε πόλη της Αττικής είναι μια μεγάλη πρόκληση, ούτε ένας συμπατριώτης μας να μην μείνει έξω από τις εκστρατείες ενημέρωσης.
Επίσης επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να παρακολουθούμε με πολλή προσοχή τα ζητήματα κοινωνικής αποσύνθεσης, εγκληματικότητας, καθώς και την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης που αποτελεί μόνιμο χώρο παραβάσεων και προνομιακό χώρο άσκησης πολιτικής των διαφόρων προσώπων και ομάδων που υπονόμευσαν την ελληνική κοινωνία.
Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν νέες γραμματείες οργανώσεων, ενώ σημειώθηκε ότι οι γραμματείες είναι προσωρινές, έως ότου υπάρξει η νομιμοποίηση που θα προκύψει από την Συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται σε σύντομο χρόνο.

http://www.ethnikometopo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου