Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011


ΣΟΚ! Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ": "Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου.Aνοιξαν πόλεμο οι Αλβανοί στην εθνική οδό ...Αθηνών Λαμίας !!
...έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και πυροβολούσαν με καλάσνικοφ αδιακρίτως..
-Από ΤΥΧΗ δεν θρηνήσαμε θύματα..πολίτες ή αστυνομικούς...
-Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες..αλβανικής υπηκοότητας.
Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-Διά της βίας, απέσπασαν  Ι.Χ. από γυναίκα-οδηγόΣυγκεκριμένα, λίγο μετά τις 13:00, στη γέφυρα Καλυφτάκη, αστυνομικοί επεχείρησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονται τρία άτομα με όπλα.
Μετά από καταδίωξη, οι άγνωστοι εγκατέλειψαν το όχημα κοντά στη Μεταμόρφωση. Οι δύο, διά της βίας, απέσπασαν τα κλειδιά ενός Ι.Χ. από μία γυναίκα-οδηγό. Ο τρίτος, αλβανικής καταγωγής, επεχείρησε να διαφύγει με ταξί. Στη συνέχεια, όμως συνελήφθη. 
albaniaflag_Οι άλλοι δύο που αναζητούνται, υπό την απειλή όπλου κατέβασαν μία γυναίκα από το αυτοκίνητο της, το οποίο χρησιμοποίησαν για να ξεφύγουν..Την ώρα της καταδίωξης ο ένας από τους τρεις δράστες έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκίνητου και...
Βόμβα ΣΤΕ: παράνομη η ψήφος των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!σημάδευε αστυνομικούς και λοιπούς πολίτες.Όταν κατέβηκαν από το αυτοκίνητο ο ένας εξ αυτών άρχισε πάλι να πυροβολεί  με το καλάσνικοφ αδιακρίτως κατά των αστυνομικών αλλά και των διερχόμενων πολιτών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο ανδρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου