Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Έχει καταλυθεί η κυριαρχία. Δεν υπάρχει κυβέρνηση.
Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου.
Οι εξελίξεις που παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τη πορεία του χρέους αλλά στην ουσία σχετικά με τη τύχη της Ελλάδας, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι α. Έχει καταλυθεί κάθε έννοια κυριαρχίας όπως είχε πρόσφατα εξαγγελθεί από τους παράγοντες των διευθυντηρίων (Σόϊμπλε, Ρεν κ.α) και β. Δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, παρά ένα άθροισμα πολιτικών αντιπροσωπευτικών της μεταπολίτευσης, που ασκούν ελάχιστη διαχειριστική εξουσία μόνον ως εντολοδόχοι.
Η υπόθεση της εκταμίευσης της 6ης δόσης, η απόφαση για το εάν θα γίνει «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, σε τι ύψος και με πιο τρόπο, η αξιοποίηση του εθνικού πλούτου, η κυριότητα και η χρήση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, η απόλυση των υπαλλήλων, η πορεία του τραπεζικού συστήματος, οι εργασιακές σχέσεις, είναι μέρος της δικαιοδοσίας των ξένων που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως τμήμα της διαχείρισης της κρίσης.
Σε αυτή τη δεινή θέση επισκέπτονται την Ελλάδα ως δήθεν επενδυτές εκπρόσωποι πολυεθνικών, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν με όρους αποικιοκρατίας τον εθνικό πλούτο. Σημειώστε α. ότι μεταξύ άλλων υπήρχε εκπρόσωπος της φαύλης Siemens που αφού καταλήστευσε το ελληνικό δημόσιο επιστρέφει «πολλά υποσχόμενη» β. οι περιβόητες επενδύσεις αφορούν κυρίως στην ενέργεια, τις υποδομές και τον τουρισμό, χώρους όπου η χώρα ελάχιστα χρειάζεται το ξένο παράγοντα και πάντως όχι με τέτοιες προϋποθέσεις.
Στο ίδιο μήκος κύματος διαδίδουν την ανάγκη δημιουργίας χώρου ελεύθερης ζώνης στη Θράκη με σκοπό την δήθεν ανάπτυξη και βαθύτερη επιδίωξη την σταδιακή αποκοπή της από την δοκιμαζόμενη Ελλάδα.
Η πληροφόρηση σχετικά με το μέλλον του λαού μας, γίνεται από τον διεθνή τύπο και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε γραφεία συμβούλων, επιτελών και υπαλλήλων. Ακόμα και στις χειρότερες περιόδους ξενοκρατίας δεν υπήρχαν φαινόμενα τέτοιας περιφρόνησης. Η Ελλάδα αρνείται καθοδηγούμενη από τους υποτελείς δήθεν «συνετούς» πολιτικούς τους, αυτούς που την οδήγησαν στην σημερινή κατάντια, να ορθώσει το ανάστημά της. Η χρεοκοπία συντελείται καθημερινά και η εξαθλίωση αγκαλιάζει ολοένα περισσότερους συμπατριώτες μας.
Πατριωτικό καθήκον δεν είναι η αποπληρωμή των τοκογλύφων που συντρίβουν όλη την ανθρωπότητα, ούτε η συμμόρφωση σε προγράμματα που αποδεδειγμένα μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα ανάκαμψης. Πατριωτικό καθήκον είναι η ξεκάθαρη στάση- δήλωση ότι δεν εκχωρούμε κυριαρχία και ότι αποφασίζουμε εμείς για την αποπληρωμή τα ποσά, τον χρόνο, μόνον έτσι πορεύεται μια ανεξάρτητη κυρίαρχη χώρα.
Η απαράδεκτη και φοβισμένη κυβέρνηση των εντολοδόχων δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο τη βούληση του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου