Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011



Τώρα θυμήθηκε την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας η σταλινική προοδευτικάντζα.!
Η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα βγήκε στο κάγκελο ουρλιάζοντας για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας και διάφορες άλλες παρλαπίπες. Τώρα θυμήθηκε την εθνική κυριαρχία, επειδή έτσι είπαν οι image makers του συντρόφου Τσίπρα και των άλλων προοδευτικών ολετήρων.
Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε ότι, για 36+1 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα μιλάνε για έθνος λοιδορούσαν όποιον τόλμαγε να...
μιλήσει για Έθνος, πατρίδα, αγώνες, Μακεδονία.
Για 36+1 χρόνια οι ίδιοι ανθρωποι που σήμερα μιλάνε για έθνος γαλούχησαν την ελληνική νεολαία να μισεί την πατρίδα, να καίει την σημαία, και να φτύνει την έννοια του Έθνους. 
Για 36+1 χρόνια όποιος μιλούσε για ελληνισμό και τις αξίες του, για θρησκεία, πατρίδα οι διάφοροι σύντροφοι και συντρόφισσες, τα Botox των ΜΜΕ (ξαπάτησης) του προοδευτισμού, και οι πανεπιστημιακοί υπαλληλίσκοι τον χλεύαζαν, τον αποκαλούσαν ακροδεξιό, χρησαυγίτη, εθνικιστή και ότι άλλο μπορούσε να κατεβάσει ο συφιλιδικός και κατευθυνόμενος εγκέφαλός τους. 
Η λέξη Έθνος ήταν απαγορευμένη. Ακόμη το να την ξεστομίσεις ήταν αρκετό να σε ονομάσουν "καραγκιόζη με γκρά". 
Σήμερα όλο αυτό το συνονθύλευμα των ελαττωματικών όντων που ακούει στο όνομα αριστερά βγαίνει και μιλάει για εθνική κυριαρχία και την απώλεια της. Το ίδιο αυτό συνονθύλευμα αδιαφόρησε έκανε την πάπια, μάλιστα μπορεί και να το βόλευε, όταν το State Department χρηματοδοτούσε το βιβλίο της Ρεπούση. 
Αυτό δεν ήταν απώλεια εθνικής κυριαρχίας; 
Δεν ήταν πολιτιστική επέμβαση στην αλλοίωση και το ξανα γράψιμο της Ιστορίας του Έθνους;
Η εφημερίδα Παρακευή+13 (15/4/11) παρουσίασε μια άριστα τεκμηριωμένη μελέτη πώς το ΝΑΤΟ υποδεικνύει: "Έτσι να διδάσκεται το παρελθόν σας". Η αριστερά και οι διάφορες συμμορίες της. έκαναν το κορόιδο. Βγάλανε τον σκασμό. 
Που ήταν τότε ο σύντροφός Κουβέλης που ξαφνικά ανακάλυψε και πρόσθεσε στο λεξιλόγιο του την λέξη "Έθνος"
Λέξη που πριν από λίγο καιρό του προκαλούσε αλλεργία.
Δεν είδαμε καμία επερώτηση από το μέρος αυτών που τώρα κόπτονται για την Εθνική κυριαρχία για τα λεφτά που σκορπάει απλόχερα το ΝΑΤΟ οι διάφοροι οργανισμοί, και οι ΜΚΟ για το άλλαγμα των φώτων της ελληνικής ιστορίας ώστε οι δύστροποι Έλληνες να ξεχάσουν το παρελθόν τους και να γίνουν δουλοπάροικοι της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου