Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011


Εδώ οι Αλβανοί μας σκοτώνουν για 80 €! Βιάζουν τις μανάδες και ο Παπουτσής βλέπει ...Aκροδεξιούς !
Ο Α. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ σε επερώτησή του  υποστήριξε πως "ζούμε σε μία χώρα που πλέον φοβόμαστε να μείνουμε στα σπίτια μας", για να του απαντήσει ο Χ. Παπουτσής ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας των πολιτών, ενώ, παράλληλα, έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια γύρω από το ζήτημα !!!
Ανδρέας Φουστάνος : Έζησα τον Εφιάλτη με 2 πιστόλια στο κεφάλι μου
(Αντε  ρε Φουστάνε, σε έβαλαν να γίνεις προβοκάτορας  εναντίον της Κυβέρνησης !)
"Ορισμένες δυνάμεις που θέλουν να εμφανιστούν ως εθνικά υπεύθυνες στο επίπεδο της οικονομίας, αλλά θέλουν να κρατήσουν και ένα αντιπολιτευτικό ρόλο, επιλέγουν την ασφάλεια για να δημαγωγήσουν", παρατήρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 
"Εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση είναι η ασφάλεια και η συνοχή της κοινωνίας, και ότι δεν θα επιτρέψουμε απολύτως κανέναν, ούτε εσάς, ούτε το κόμμα σας, ούτε τις άλλες ομάδες της άκρας δεξιάς που επιχειρούν να οργανώσουν τους πολίτες και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους", ανέφερε ο Χ. Παπουτσής.
Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξόργισε τον ερωτώντα βουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος δήλωσε: 
«Πρόκειται για απάντηση θρασυτάτου ανθρώπου το να ρωτήσετε εμάς αν ζούμε στην ίδια χώρα. Επί υπουργίας σας, όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί από 50% έως 200%. Και έχετε το θράσος να μας κάνετε πολιτικά μαθήματα για το αν επενδύουμε στο φόβο; Είναι πολιτικά υποκινούμενοι οι ληστές με τα καλάσνικοφ που μπαίνουν στα σπίτια; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται; Κι αντί να μας διώξετε το φόβο κ. υπουργέ, μας ρωτάτε αν βλέπουμε το γενικό πρόβλημα της χώρας που δικαιολογεί την μικρή εγκληματικότητα. Μήπως νομίζετε ότι είστε καθηγητής κοινωνιολογίας;».
Κληθείς, τέλος, από τον υπουργό, να τοποθετηθεί απέναντι στο φαινόμενο της αυτοάμυνας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα κράτος Χρήστου Παπουτσή, υπάρχει ο κίνδυνος, όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου, να έχω την καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι.»
Θα τους αφήσσετε να τους σκοτώνουν και να τους βιάζουν κ.Παπουτσή; Ξέρετε δεν έχουν όλοι τους αστυνομικούς που έχετε εσεις να σας φυλάνε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου