Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011


EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΚΥΡΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ,Ο ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΝΤΑΡΤ ΚΑΡΑΠΑΤΣΑ
Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε σε σινεμά της Κομοτηνής ταινία σχετική με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων. Παρόντες οι προιστάμενοι των τοπικών Διευθύνσεων εκπαίδευσης, η κυρία Δραγώνα  και πολλοί δάσκαλοι. Ανάμεσα σε αυτούς που προλόγισαν την ταινία ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΑΘ (Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης) Μεχμέτ Ντερντιμάν. Για τον συγκεκριμένο κύριο έχουμε γράψει και άλλες φορές. Μάλιστα ήταν και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παυλίδη. 
Γνωστή και η εγγύτητα των απόψεων του για την εκπαίδευση με αυτές που έχει για την εκπαίδευση και το …τουρκικό προξενείο. Στην συγκεκριμένη λοιπόν εκδήλωση προφανώς κλήθηκε να μετάσχει. Περιμένοντας λοιπόν στις θέσεις των θεατών με ποιόν λέτε καθόταν ;
Με κανέναν συνάδελφο του δάσκαλο ;
Με την κυρία Δραγώνα ;
Με κανέναν από τους προισταμένους του ;
Όχι, καθόταν με τον επίσημο μεταφραστή-εκπρόσωπο εκεί του τουρκικού προξενείου Σερντάρτ Καραπατσά. Και ο μεν Σερντάρ προσωπικά είναι συμπαθής ο άνθρωπος, αλλά εσύ ως δάσκαλος -που πληρώνεσαι από το ελληνικό κράτος- νοιώθεις τόσο άνετα να διαφημίζεις τη σχέση σου με το συγκεκριμένο φορέα ; Βέβαια γιατί να μην το κάνει ; Δικαίωμα του δεν είναι ; Άλλωστε είναι ιδιωτική του ζωή. Να και η φωτογραφία από την Μπιρλίκ ( στην μέση της δεύτερης σειράς) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου