Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡ ΣΚΑΤΑΡ ΠΑΣΑ – ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ…


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡ ΣΚΑΤΑΡ ΠΑΣΑ – ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ…
ΜΠΟΥΤΑΡ ΠΑΣΑΣ, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μιλάμε για το πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Τριάντα (30) μέτρα από το άγαλμα του Βενιζέλου και είκοσι (20) μέτρα από τον χώρο στάθμευσης των αστικών ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ λεωφορείων!!!!
Οι επόμενες 2 φωτογραφίες είναι αηδιαστικές.
Οι πολιτικές συμμορίες, του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και του Κασίμη στην Αθήνα, δρουν με οργανωμένο σχέδιο, με τη συγκατάθεση Παπούλια και Παπανδρέου και με πρόφαση την αντιμετώπιση της μόλυνσης των σκουπιδιών και των σκατών (και τη …συμπόνια τους, για τους εργατοπατέρες των σάπιων κομματικών μηχανισμών) που αυτοί δημιουργούν με τους ίδιους κατευθυνόμενους κομματικούς εργατοπατέρες, για να δικαιολογήσουν και να επιβάλουν νέες αυξήσεις στα δημοτικά χαράτσια, στους ήδη ρημαγμένους και καταγδαρμένους από φορολογίες κατοίκους των ιστορικών κέντρων Θεσσαλονίκης και Αθήνας!!!!

Κάποιοι μαζεύουν ακίνητα στο κέντρο για ένα κομμάτι ψωμί. Οι κάτοικοι δεν αντέχουν τη συνεχή επαγγελματική υποβάθμιση και την άγρια φορολογία και εγκαταλείπουν άρον-άρον το ιστορικό κέντρο της βρωμιάς, των σκουπιδιών, των σκατών και της άγριας κρατικής και δημοτικής φορολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου