Σάββατο 23 Ιουλίου 2011


ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ;
Είναι κατάντια για ένα έθνος, να έχει αλλοδαπό πρωθυπουργό, ξενόφερτους βουλευτές, και τουρκόσπορους ηγέτες.
Είναι ντροπή για τις δύο μεγαλύτερες Ελληνικές πόλεις την Πρωτεύουσα,  και την Συμπρωτεύουσα του Βορά να έχουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!! Οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν να χτυπήσουν και να καταστρέψουν το Ελληνικό στοιχείο στις πόλεις τους.
Και το κυριότερο !!!! και οι δύο όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά κάνουν ότι μπορούν χωρίς ντροπή να συνεχίσουν το νεοταξίτικο έργο τους!!!!!
Ένα συμβάν (για πολλούς μικρό ίσως θεωρηθεί μικρό, αλλά για μένα τεράστιο) ήταν αυτό που συνέβη την Κυριακή 17/7/2011, στον ιστορικό  για την Αθήνα  Ναό της Αγίας Μαρίνας Θησείου. Η εκκλησία κάθε χρόνο 16 και 17 Ιουλίου έχει την ιερή πανήγυρη στην περιοχή του Θησείου πλησίον του Λόφου της Πνύκας και του Λόφου των Νυμφών. Για όλους τους κατοίκους της περιοχής, και όχι μόνο, αποτελεί εδώ και περίπου έναν αιώνα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της  θρησκευτικής δραστηριότητας τους. Χιλιάδες προσκυνητές αλλά και απλοί επισκέπτες συρρέουν όχι μόνο για να προσκυνήσουν αλλά και να θαυμάσουν το παλιό εκκλησάκι του 15ου αιώνα, την μοναδικά θέα της Ακρόπολης από τα βραχάκια της εκκλησίας κλπ. Γίνεται δε παραδοσιακά η περιφορά της εικόνας στους δρόμους γύρω από το Θησείο.
Παραδοσιακά ανεξάρτητα αν δήμαρχος ήταν ο Αριστερός Παπαθεοδώρου ή ο Μπέης ή ο Ανύπαρκτος Αβραμόπουλος, ή η κόρη του Μητσοτάκη, ο Δήμος συνείσφερε στην περιφορά με την φιλαρμονική του, η οποία έδινε μια άλλη αίσθηση και μεγαλοπρέπεια στην περιφορά.
Εκτός από εφέτος!!!! Ο Καμίνης δικαιώνοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό του σε Καμίν Αμίν, αρνήθηκε να διαθέσει για τα 20’ της περιφοράς την φιλαρμονική του Δήμου. Προτίμησε η φιλαρμονική να βρίσκεται προκλητικά 200 μέτρα παραπάνω πλησίον του Μουσείου της Ακρόπολης ως τουριστική ατραξιόν.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ που ο «προοδευτικός» Δήμαρχος αρνήθηκε να στείλει την φιλαρμονική  ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ!!!!
Πως μπορεί ο Καμίνης να διαθέσει έστω αι για μισή ώρα την φιλαρμονική του Δήμου ( που πληρώνεται από τον Έλληνα Αθηναίο Πολίτη!!!) για να παίξει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ;  Αφού είπαμε η Ελλάδα δεν υπάρχει. Χάρις στον Καμίνη και τους φίλους ξεπουλιέται,  και τη θέση του  Έλληνα πολίτη, την καταλαμβάνει ο έποικος λαθρομετανάστης!!!!
Δεν μπορεί η μπάντα του Δήμου να πηγαίνει σε περιφορές χριστιανικών εικόνων, και να παιανίζει τον Εθνικό ύμνο. Η δουλεία της είναι να πηγαίνει στις γιορτές των κίναιδων ομοφυλόφιλων και λοιπών σεξουαλικώς διαταραγμένων, γιατί αυτοί είναι το μέλλον του Καμίνη, και φυσικά όχι εμείς που θέλουμε να είμαστε Έλληνες.
Βέβαια ο Εθνικός μας ύμνος τραγουδήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι όχι μόνο αηδίασαν με τον ανύπαρκτο Καμίνη, αλλά αηδίασαν και με τους δημοτικούς συμβούλους που τον στηρίζουν.
Φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου