Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011


''Αγανακτισμένοι'' αλλά με τι
Βλέποντας πολλές και διάφορες απόψεις από διάφορους χώρους και ανθρώπους,θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω την άποψη μου για αυτήν την νέα τάση/μόδα τους ''Αγανακτησμένους''...
1]  Αμφισβητώ το κατά πόσο είναι Αγανακτησμένοι οι ''Αγανακτησμένοι'',μιας και δεν πιστεύω πως έχουν επίγνωση του γιατί θα έπρεπε να είναι αγανακτισμένοι.
2]  Πιστεύετε ότι η αγανάκτηση είναι το ραντεβού μέσω facebook μιας ακανόνιστης ανοργάνωτης άβουλης μάζας ανθρώπων; 
3]  Όταν διεκδικείς κάτι πρέπει να έχεις και συγκεκριμένα αιτήματα.Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν συγκεκριμένα αιτήματα,ο καθένας έχει ''αγανακτήσει'' με ότι γουστάρει και με ότι τον εκφράζει.
4]  Κατά πόσο πιστεύετε είναι δυνατόν να είναι μια ''επανάσταση'' ειρηνική; Είναι απλό,το σύστημα δεν νοιώθει καν πως απειλείται και γι'αυτό δεν κάνει και χρήση βίας.Αν πραγματικά ένοιωθε πως επειλείται θα έκανε χρήση βίας από την αρχή της ''αγανάκτησης'',και μάλιστα σκληρής.
5]  Για να απειλειθεί το σύστημα,πρέπει να βρίσκει απέναντι του μια ομάδα ανθρώπων, (όχι αναγκαία πολυπληθή),αλλά καλά οργανωμένη,η οποία με τα αιτήματα τα της να θίγει τα συμφέροντα των Κυβερνόντων,και των σχεδίων τους.
6]  Η τηλεόραση πάντα δεν πρόβαλλε οποιαδήποτε διαδήλωση πήγαινε κόντρα στα σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης.Τώρα όμως προβάλλει την ''αγανάκτηση'' των ''Αγανακτησμένων'',κάτι που δείχνει πόσο νοιώθουν τη ΜΗ-ύπαρξη απειλής τα Μ.Μ.Ε,για τα αφεντικά τους ( την Κυβέρνηση ).
7]  Όλη αυτή η ''αγανάκτηση'' δεν έχει εθνικό χρώμα,κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι,να απογοητεύεσαι αλλά και να υποπτεύεσαι.Κατά πόσο μπορεί να στευθεί με επιτυχία μια αντίδραση και κατα πόσο μπορεί να πάρει κάποιος μια αντίδραση στα σοβαρά,η οποία δεν έχει συγκεκριμένα όρια.Σου λέει ''Αγανακτισμένοι Πολίτες''.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου