Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΣΥ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΣΥ‏
Σημαία της ηρωικής Μάνης. Εδώ χρησιμοποιείται η λέξη «ΝΙΚΗ» και όχι «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», γιατί η Μάνη ήταν πάντα ελεύθερη. Υπήρξε ανεξάρτητη καθ' όλη την Τουρκοκρατία, συνώνυμη του τόπου όπου ζουν ελεύθεροι άνθρωποι την περίοδο της δουλείας.


Επειδη τα διαφορα χαφιεδομουτρα και οι νενεκοι ψαχνουν να βρουν ποιοι ειμαστε,και αγωνιουν για αυτο που δεν μπορουν να ελεγξουν .....θα τους βοηθησουμε.


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΟΦΡΑΓΚΩΝ


Καθε ενας απο εμας,εχει εναν νεκρο στους εθνικους αγωνες,τα κοκκαλα των παππουδων μας,ασπριζουν στα βαθη της μικρας ασιας,εινα θαμενα στο μπιζανι,ειναι αθαφτα στα φαραγγια του Ζαλλογου......και σταυρωμενα στις νταπιες του Μεσολλογγιου.


Ειναι τα κοκκαλα τα ιδια ...κοκκαλα αδερφων που χαθηκαν στον Γραμμο και στο Βιτσι,και απο τις δυο μεριες,για να τρεφουν την κολαρα τους οι βενιζελοι και οι καραμανληδες και οι παγκαλοι με τα δανεια υποτελειας των αμερικανων,και να κατεβαζει με το ΠΑΜΕ ,η παπαρηγα ,τους πακιστανους στο συνταγμα......ειναι τα ιδια κοκκαλα που περιφρονησε η κορη του συρριτωμενου,που ενω ορκιστηκε υπερ του γενους και του αιματος μας.....εδωσε γην και υδωρ για μια προαγωγη και μια θεση .


Ειμαστε αυτοι που δεν εξαγοραζομαστε


αυτοι που οτι γραφουμε το κανουμε και πραξη με τον λογο και τον αγωνα μας


αυτοι που δεν πιστευουν στο κερδος,στις καρτες ,στους τοκους στο "να περναμε καλα",αλλα στην ΜΑΧΗ και στον ΑΓΩΝΑ


Δεν ειμαστε στρατιωτικοι ,ουτε μισθοφοροι,αλλα ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ


Ειμαστε αυτοι που μεταξυ μας γνωριζομαστε μονο απο τα διακριτικα της ψυχης μας,που δεν εχουμε δει ο ενας τον αλλο,αλλα πιστευουμε ο ενας στον αλλο


Ειμαστε αυτοι που το αιμα των προγονων τους δεν θα τους αφησει να ησυχασουν παρα μονο αν χυθει στην ιερη μας γη.


Ειμαστε αυτοι,που δεν στηριζομαστε ουτε στα βολια ,ουτε στις βομβες της ARISTERHS τακτικης ,αλλα στον λογο και στην λογικη ,με την οποια οι κρατουντες εχουν μαλωσει,και την οποια την μπηγουμε σαν μαχαιρι στην μαυρη τους καρδια.


Ειμαστε αυτοι,που οταν ενας απο εμας πεσει....θα ερθει ενας αλλος να παρει την θεση του


Ειμαστε η συνεχεια του ΜΑΤΣΗ,που τα φραγκοπουλα ,ουτε τον ακουσαν ποτε,και που ...."ου περι χρηματων τον αγωνα ποιουμεθα.....αλλα περι αρετης"


ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ 200 ΕΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ.....ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.....


ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ


ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ


Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ


Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ


Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ........ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου