Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατριωτικό Μέτωπο

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
Αθήνα 1 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοντά στους ροδακινοπαραγωγούς το Πατριωτικό Μέτωπο. Εξευτελιστικές τιμές τους δίνουν οι βιομήχανοι.
Κοντά στους αγωνιζόμενους ροδακινοπαραγωγούς βρίσκονται από σήμερα μέλη και στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου, στηρίζοντας τον αγώνα τους.
Για μια ακόμη χρονιά, οι βιομήχανοι κομπόστας, φρουτοσαλάτας και χυμού, δίνουν στους αγρότες-ροδακινοπαραγωγούς εξευτελιστικές τιμές, με αποτέλεσμα να γίνεται δυσβάστακτη πια η δυνατότητα να προγραμματίσουν τις καλλιέργειές τους για τον επόμενο χρόνο, να αποσβέσουν τα έξοδά τους από την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.
Η επίθεση της κατοχικής συμμαχίας του ΔΝΤ, συνεχίζεται ακάθεκτη, κατά όλων των εργαζομένων του τόπου και μέχρι στιγμής οι συντεχνίες που ελέγχουν τις κινητοποιήσεις τους, φαίνεται πως καταφέρνουν να πείθουν ακόμη τον λαό, για την «αναγκαιότητα εξόφλησης των διεθνών τοκογλύφων», που επιβάλλουν με «διατάγματα» το ΔΝΤ  η ΕΚΤ και η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Για όσους εκτιμούν πως η πορεία των πραγμάτων θα συνεχισθεί με ήττες των αγώνων του Λαού μας, το Πατριωτικό Μέτωπο υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά πως «βρισκόμαστε στην φάση Αλφονσίν» της Αργεντινής. Και εκεί οι υποτιθέμενοι «σοσιαλιστές» τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο της διάλυσης της χώρας τους από το ΔΝΤ, σε αγαστή συνεργασία με τα κυβερνητικά συντεχνιακά συνδικάτα, «έστηναν» απεργίες, για να «κουράσουν» τον αργεντίνικο λαό, στον αγώνα και την αγωνία του να υπερασπισθεί το βιοτικό του επίπεδο . Όπως λοιπόν στην χώρα αυτή, έτσι και οι παράλληλες εξελίξεις στην Πατρίδα μας δείχνουν πως χρειάζεται χρόνος ωριμότητας του λαού, για να αντιληφθεί πως, μόνον όταν πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα δει να καλυτερεύουν τα πράγματα. Στην Λατινοαμερικάνικη αυτή χώρα, μετά από πολλά χρόνια και απίθανες ταλαιπωρίες, ο λαός, αποφάσισε τελικά να πάρει την σημαία του και μόνον αυτή, χωρίς χρώματα και ιδεολογικοπολιτικές αποχρώσεις, και να επιστρέψει στην κοινωνία της αλληλεγγύης, ξηλώνοντας όλο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό της κατεστημένο.
Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν, πότε ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί πως η λύση βρίσκεται στα χέρια του και μόνο σε αυτά. Μέχρι τότε, θα βλέπουμε συντεχνίες να ξεπουλούν τους αγώνες των εργαζομένων, γκρουπούσκουλα να ανεμίζουν τις έγχρωμες παντιέρες τους και τη χώρα να πηγαίνει ολοένα και πιο βαθειά στοπηγάδι της απόγνωσης και της οργής, από τις πολιτικές της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο. Όπερ έδει δείξε λοιπόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου