Κυριακή 1 Ιουλίου 2012


Αναζητούν τον ηθικό αυτουργόΨάχνουν τον εντολέα για το πενταπλό ...στην Αντιτρομοκρατική
Το "κουβάρι" της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές και οι κυπριακές Αρχές μετά τη σύλληψη δύο ανδρών 29 και 40 ετών, στα Εξάρχεια και τη Νέα Ιωνία προσπαθώντας να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Ο μεν 29χρονος που κατοικούσε σε υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές κτίριο, είχε συλληφθεί στις 17.11.2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για εμπόριο 83 κιλών κοκαΐνης το 2010 στη Λευκάδα.
Στην Αθήνα έφτασε χθες κλιμάκιο της κυπριακής Αστυνομίας που κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία των σωματοφυλάκων γνωστού Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" δήλωσε πως εκείνος ήταν ο στόχος.
Μιλώντας στο MEGA ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά, αποκάλυψε ότι οι κάμερες ασφαλείας και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες τους βοήθησαν να φτάσουν και στα ίχνη τους.
Πηγές κάνουν λόγο για τρια ταξίδια των φερόμενων ως δραστών στην Κύπρο μέχρι να οργανώσουν και να εκτελέσουν το σχέδιο τους. Οι δύο κατηγορούμενοι που αύριο θα οδηγηθούν στο Εφετείο για να εκτελεστεί το σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης, έφτασαν στην Κύπρο πέντε ημέρες πριν το έγκλημα και επέστρεψαν στην Ελλάδα την επομένη της πράξης τους, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ της ίδιας μερας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου