Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012


Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε 2 Έλλληνες αντιεξουσιαστές...Για το 5απλό φονικό στη Κύπρο !
Σύλληψη 2 αντιεξουσιαστών  για εμπλοκή σε πενταπλή δολοφονία...Συμβόλαιο θανάτου εκτέλεσαν οι αντιεξουσιαστές στην Κύπρο .!!! 
Συνεχίζεται η έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα σπίτια των δύο Ελλήνων, 29 και 41 χρονών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και συνελήφθησαν σήμερα στην Αθήνα,
για την υπόθεση της πενταπλής δολοφονίας στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, και οι δύο κινούνται στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. Ειδικότερα, ο 29χρονος είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα. 
Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η πενταπλή δολοφονία στην Κύπρο ήταν συμβόλαιο θανάτου και δεν έχει σχέση με τρομοκρατική ενέργεια.
Οι δύο συλληφθέντες φέρονται ότι έχουν ανάμιξη στην πενταπλή δολοφονία, και συγκεκριμένα τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων, τους οποίους οι δράστες πυροβόλησαν στα κεφάλια. Η δολοφονία χαρακτηρίστηκε από τα κυπριακά ΜΜΕ ως μαφιόζικη εκτέλεση, δεδομένου ότι τα θύματα εργάζονταν στις προσωπική ασφάλεια Κυπρίου επιχειρηματία.
Επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ αναμένεται μόλις ολοκληρωθεί έρευνα στα σπίτια των δύο συλληφθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου