Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

“Αυτογκόλ” για το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο η μη εκλογή Ζησιμόπουλου

“Αυτογκόλ” για το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο η μη εκλογή Ζησιμόπουλου  
Η συνταγματική εκτροπή της μη πλήρωσης της θέσης του Ζ΄Αντιπροέδρου από τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά το σαθρό πολιτικό κατεστημένο στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Στην συνείδηση μεγάλης μερίδας των Ελλήνων πολιτών είναι πια ξεκάθαρο ότι δυο κόμματα υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας: Το κόμμα των αστικών αποκομμάτων, δεκανίκι του οποίου είναι τα αργυρώνητα ΜΜΕ και η Χρυσή Αυγή!
Η μη εκλογή του Συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου στην θέση του Ζ΄αντιπροέδρου της βουλής, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ο ανίερος συνασπισμός όλων των αστικών κομμάτων, απέδειξε στα μάτια του Ελληνικού Λαού ποιοι είναι τα συνεταιράκια των ντόπιων και ξενών τοκογλύφων και ποιοι αγωνίζονται με πάθος για την ανατροπή αυτού του βρώμικου συστήματος. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία αναπόφευκτα θα έχουν την τύχη των εντολοδότων τους, προσπαθούν μάταια να πείσουν τον λαό πως η συνταγματική εκτροπή ήταν σύννομη και κυρίως για... το καλό της Δημοκρατίας. Ακόμα και το καθεστωτικό "Βήμα" έκανε λόγο για "Δημοκρατικό μπλόκο στη Χρυσή Αυγή για το προεδρείο" και προσπάθησε με ανύπαρκτα επιχειρήματα να στηρίξει μια ακόμη κολεγιά των πολιτικάντηδων.
Δεν έχουν αντιληφθεί όμως πως ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο και τους το φτύνει κατάμουτρα! Χαρακτηριστικό είναι πως στην διαδικτυακή έκδοση του "Βήματος" τα σχόλια είναι συντριπτικά στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ακόμα και από πολίτες που δεν ψήφισαν τους Έλληνες Εθνικιστές. Παραθέτουμε τα πιο χαρακτηριστικά:
"Θα φατε καλα 'δημοκρατες' | 30/06/2012 14:41
Πρωτη φορα λοιπον στη ιστορια της βουλης που απαγορευουν σε ενα κομμα να εκλεξει αντιπροεδρο.Αφου αυτη ειναι η δημοκρατια σας,εεεεε τοτε και οι χρυσαυγιτες μεσα στη βουλη θα σας ταραξουν στη δημοκρατια.Ετοιμαστειτε.

Γιαννης"
"2 ΚΟΜΜΑΤΑ 
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ : ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ....... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ 45%.....
MK
ΟΤΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ |
Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ..ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ...ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ? ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ? Ο ΛΑΟΣ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ...Μ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ...ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ..ΤΕΛΟΣ
mike
Όταν μας κυβερνάνε τραγουδίστριες και κάθε είδους φτηνοί θεατρίνοι | 
Κάποιοι ζητάνε να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, ερώτηση, γιατί ? επειδή στην ορκωμοσία σεβάστηκε το σύνταγμα της Ελλάδος σε σχέση με κάποιους άλλους που το σνομπάρανε ? και ας είναι αξιωματική αντιπολίτευση, λένε ότι οι πράξεις της Χ.Α είναι παράνομες. Οι πράξεις των ευνοουμένων του Συριζα και των αριστερών κομμάτων (βλέπε λαθρομετανάστες ) είναι νόμιμες? και το λέω αυτό γιατί όταν αρχηγός κόμματος που λέει ότι ηγείται δημοκρατικού κόμματος και ταυτόχρονα ευνοεί παράνομους είναι και αυτός και το κόμματου κοντά στην Χ. Α , τον ιδεολογικό σου αντίπαλο τον σέβεσαι οποίος και να είναι. Ο μη σεβασμός δείχνει φόβο και αμηχανία , ανικανότητα αντιμετώπισης του με επιχειρήματα, γιατί ? μα τι θα πούνε στους Χρυσαυγιτες βουλευτές και σε αυτούς που τους ψηφίσανε όταν θα τους στριμώχνουνε με θέμα την εγκληματικότητα ? αφού Πασοκ και ΝΔ από κοινού δεν μπορέσανε να κάνουνε τίποτα, και τα αριστερά κόμματα τους ευνοούνε λόγω ιδεολογίας σε βάρος των Ελλήνων, επομένως είναι λάθος η απομόνωση ενός κόμματος με προκλητικό τρόπο από το δικαίωμα που του παρέχει το σύνταγμα. Άκουσα ότι σε μερικά ψηφοδέλτια γράψανε την λέξη ΟΧΙ. Να μας πούνε οι δημοκράτες βουλευτές, αυτά τα ψηφοδέλτια μετρήσανε ως έγκυρα ? η θεωρηθήκανε άκυρα , πολλά ακόμη πρέπει να μάθουνε στην Ελλάδα οι ταγοί του έθνους. Με μαγκιές και ακρότητες δεν κάνουνε καλό, απλά ενισχύουνε την Χρυσή Αυγή από μόνοι τους, επομένως στις επόμενες εκλογές όποτε και εάν γίνουνε μη ρίχνουνε το φταίξιμο στους Έλληνες ψηφοφόρους ότι δεν ξέρουνε τι ψηφίζουνε. Και ξέρουνε και πατήματα έχουνε .
W.Q
MME |
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΔΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 29/6, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ 1. ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΤΟ και 2. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΛΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΓΚΑ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ
mike
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε!!! | 
Αλλά η Χ Α έχει εκλεγεί νόμιμα από το λαο! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μπλοκάρετε ή τι άλλο είναι που κάνετε! Και μετά θέλετε να σας βλέπουμε ως δημοκράτες; Ενώ η Χ Α είναι οι φασίστες;; Κούνια που σας κούναγε!
Στις επόμενες εκλογές δαγκωτό στη Χ Α

http://xri-ayg-kal.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου