Σάββατο 7 Ιουλίου 2012



Μήνυμα αναγνώστη: Η Χρυσή Αυγή με έχει εκπλήξει...ευχάριστα!
Δεν την ψηφισα στις εκλογες και μάλλον δεν πρόκειται να την ψηφίσω ουτε στις επόμενες μιας κι ακόμα δεν έχω πειστεί πάνω σε πολλά θέματα που προασπίζεται..!!
Παρ όλα αυτά θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η Χρυση Αυγή με έχει ξαφνιάσει με τις κινησεις της..!! Κι αυτη τη φορά..ευχάριστα..!! 
Η αποφαση της να μην παιρνουν όλο το βουλευτικο μισθό αλλά ένα μεγαλο μέρος να διατιθεται για κοινωνικους σκοπούς...ηταν το πρώτο..ξάφνιασμα, που κανενανάλλο κόμμα μεχρι στιγμης δεν έχει κάνει (όσο κι αν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κατι κόμματα όπως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, οτι φροντιζουν για τους πτωχούς..)!
Το δευτερο ευχαριστο ξαφνιασμα ήρθε με την απόφαση των βουλευτών να ..αποδεχτουν μεν τα πολυτελή βουλευτικά αυτοκίνητα, αλλά να τα δώσουν δε ..σε πολύτεκνες και φτωχές οικογένειες..(την οδια στιγμη που "κόμματα υπερ των πτωχων", μην ξαναλέμε σε ποια αναφερομαι..τα αποδεχτηκαν για τις πολυτελεις μετακινησεις τους.,!).
Το τριτο ξαφνιασμα, ήρθε με την ανακοινωση οτι καθε βουλευτης της ΧΑ αναλαμβάνει κι ενα "υπουργείο"..!! Απιστευτη κινηση.!! Δειχνει οργανωτικότητα, εξειδίκσευση και προετοιμασια για κατι που ανα πάσα στιγμη μπορεί να της διατεθεί..!! Ουσιαστικά αποτελεί μια υπο-κυβερνηση..! Κι ετσι καθενας στο πόστο του θα κοιταζει πιο αναλυτικά και με αποψεις πιο εμπεριστατομενες για καθε τι που τον αφορά..!
Αυτα τα τρια σημεια μεσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα με έχουν ξαφνιάσει πολύ περισσότερο από το χαστούκι στην Κανέλλη...!!
Και προς έκπληξη δική μου, όπως και των περισσοτέρων Ελλήνων, αυτο το κομμα του 7%, εδωσε γερό μάθημα στα "αριστερά" κόμματα που τάχα προασπίζονται τα συμφέροντα των πτωχών..! Αλλά από τα λόγια στην πράξη, δεν πέρασε κανεις, πλην της ΧΑ..!! Δυστυχως! Ελπίζω λοιπόν η Αριστερά της Ελλάδας, να κοιτάξει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, παίρνοντας μαθηματα απο τους..."νεοναζί"!!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου