Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Ψήφο μιας… χρήσης δείχνουν τα γκάλοπ
Το δίλημμα «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο» έχει χωρίσει το εκλογικό Σώμα σε δύο μέτωπα και η επιλογή δεν γίνεται πια ανάμεσα σε κόμματα, αλλά ανάμεσα σε κυρίαρχες προτάσεις.
Την εικόνα του απόλυτου ντέρμπι, σε ό,τι αφορά κυρίως την εκλογική πρωτιά, εμφανίζουν -σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες- όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν για λογαριασμό των κομμάτων και ολοκληρώθηκαν μία εβδομάδα περίπου πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η πρωτιά και φυσικά η διαφορά που θα «χωρίσει» τον πρώτο από τον δεύτερο δεν έχει ακόμη κριθεί, καθώς όλα τα δεδομένα «κινούνται» στα όρια του στατιστικού λάθους, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα παιχτούν την τελευταία εβδομάδα και κάθε γεγονός (έκτακτο ή προγραμματισμένο) μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της «μάχης».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τα τελευταία 24ωρα οι ηγέτες των περισσότερων κομμάτων που θα διεκδικήσουν ξανά σε μία εβδομάδα την ψήφο των πολιτών, η πρωτιά «παίζεται» πλέον σε σαφώς υψηλότερα επίπεδα από ό,τι στις 6 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου