Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΟΠΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ... ΔΥΟ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...!!!
Στη δράση δώδεκα πάνοπλων συμμοριών που εισβάλλουν οργανωμένα σε σπίτια και είναι έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη ακόμα και για λίγα ευρώ αποδίδουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. την αλματώδη αύξηση των ληστειών με στόχο οικίες σε όλη την Αττική.
Τα μέλη των ομάδων αυτών χτυπούν τη νύχτα εκμεταλλευόμενοι την «απόσυρση» της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από τους δρόμους μετά τη 1 και έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους πολίτες. 
Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν στον «Τύπο της Κυριακής» ότι το 2012 σημειώνονται κατά μέσο όρο στην Αττική δύο εισβολές σε σπίτια κάθε βράδυ, ενώ ένας άνθρωπος πέφτει νεκρός κάπου στην Ελλάδα κάθε πέντε μέρες από σφαίρες ή χτυπήματα ληστών!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέκα πολίτες ξυλοκοπήθηκαν το ίδιο διάστημα μέχρι θανάτου μέσα στην οικία τους. Για πρώτη φορά, μάλιστα, φέτος το ποσοστό των ανθρωποκτονιών με κίνητρο η ληστεία έφτασε το 50%!
Δώδεκα συμμορίες έχουν «χωρίσει» την Αττική σε τέσσερις τομείς (βόρεια προάστια, νότια προάστια, Δυτική Αττική, κέντρο Αθήνας). Δύο από αυτές χτυπούν βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στα βόρεια προάστια, τρεις δραστηριοποιούνται νότια και συνηθίζουν να φεύγουν από τα σπίτια με το αυτοκίνητο των θυμάτων, δύο εισβάλλουν σε διαμερίσματα στο Κέντρο και σε όμορες περιοχές και τουλάχιστον πέντε επιτίθεται σε σπίτια ηλικιωμένων και σούπερ μάρκετ στη Δυτική Αττική. 
Τα μέλη των ομάδων αυτών είναι κυρίως αλλοδαποί από την Αλβανία, τη Γεωργία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν. 
Οπλίζονται με πιστόλια και αυτόματα που είτε αγοράζουν από την εγχώρια μαύρη αγορά είτε τα φέρνουν από τις χώρες τους περνώντας τα παράνομα από τα σύνορα. Αγαπημένο το όπλο είναι το καλάσνικοφ, το οποίο είναι τόσο διατρητικό που μπορεί αν διαπεράσει από κοντινή απόσταση ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου