Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα απόστρατους αξιωματικούς)
Ο Σύνδεσμος ΕΕ, το κόμμα που δημιουργήθηκε με πυρήνα απόστρατους αξιωματικούς όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  και στελεχώνεται με τεχνοκράτες δε θα λάβει μέρος στις εκλογές
της 17ης Ιουνίου, λόγω του έντονου πολωτικού προεκλογικού κλίματος που καλλιεργείται, που εκτρέπει και συσκοτίζει την κρίση των πολιτών.
Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από πολιτικά κόμματα, παλιά και νέα, για εκλογικές συνεργασίες, επέλεξε να μη συνεργασθεί με κανένα από αυτά.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΕ θα συνεχίσει την πολιτική του δράση και τον αγώνα του να ορθώσει τη φωνή της αντίστασης στις εθνικά επιζήμιες και καταστρεπτικές πολιτικές των εξαρτημένων επαγγελματικών κομμάτων. Δεν υποστέλλουμε τις σημαίες. Ο αγώνας για το καλό, το ηθικό, την πραγματική και όχι διεφθαρμένη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ουσιαστική αλλαγή προς τις αξίες και την ανάδειξη νέων και άφθαρτων δυνάμεων συνεχίζεται.  Τα δύσκολα χρόνια που έρχονται για τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα θα έχουν ασφαλώς ως νομοτελειακή συνέπεια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να βρουν τις κολοσσιαίες δυνάμεις που κρύβει μέσα του το Έθνος και με αυτές να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Σε αυτούς τους αγώνες θα είμαστε δυναμικά παρόντες, για μια περήφανη Ελλάδα, που θα διατηρήσει τα εθνικά χαρακτηριστικά της μέσα στην Ευρώπη των Λαών, με χαμογελαστούς όμως Έλληνες.
Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν στο δύσκολο δρόμο που ξεκινήσαμε. Καλούμε τα στελέχη μας, τα μέλη μας, τους ψηφοφόρους μας, και όλους όσους ενστερνίζονται την ιδεολογία μας σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ο αγώνας όμως δε σταματά εδώ, τώρα ξεκινά, συνεχίζεται πιο δυναμικά, πιο αισιόδοξα, με περισσότερο ενθουσιασμό για την πραγματοποίηση των στόχων μας, που είναι η μεγάλη αλλαγή για μια δυναμική Πατρίδα με ισχυρή οικονομία, με επιρροή στα Βαλκάνια, στις  χώρες της Ανατ. Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή, Β. Αφρική και φυσικά στην ΕΕ.  Οικονομία που να εμπνέει σεβασμό για την Ελλάδα και τους Έλληνες, από όλους και ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.
Μπορούμε. Χρειάζεται πολύ δουλειά και πίστη στο δίκαιο του αγώνα μας.
Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος Τσακίρης
μέλος του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου

 Ναυαρίνου 17, Αθήνα, ΤΚ 10680
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  211 182 6004
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Πανταζής  Βασίλειος      6936872219              : 
Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά  10:00 έως 13:00
http://www.syndesmosee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου