Τρίτη 5 Ιουνίου 2012


Η 24χρονη κουβαλούσε 110 κιλά
Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια
Συνελήφθη 24χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο μέλη του κυκλώματος
Με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε ποσότητα κάνναβης, που υπερβαίνει τα -110- κιλά
Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Συνελήφθη  το πρωί της Κυριακής, για τη συμμετοχή της σε αυτή την υπόθεση, μία 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητούνται άλλα δύο μέλη του κυκλώματος.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλόβρυσου – Κακόλλακου, διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 24χρονη υπήκοος Αλβανίας και μέσα σε αυτό βρέθηκαν τέσσερις (4) σάκοι, που περιείχαν εκατόν ένα (101) δέματα με κάνναβη βάρους -110.085- γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, αποτελούμενο τουλάχιστον από δύο ακόμη ομοεθνείς της .
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη των ερευνών, το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκεται και σε άλλες δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα:
στη διακίνηση ποσότητας κάνναβης βάρους περίπου (106) κιλών (Την 28-5-2012 το πρωί, σε δασώδη έκταση στο Ωραιόκαστρο Ιωαννίνων είχαν βρεθεί από αστυνομικούς «σε καβάντζα» τέσσερις σάκοι με κάνναβη βάρους 106.690 γραμμαρίων).
στη διακίνηση ποσότητας κάνναβης βάρους -111- κιλών (όπως προέκυψε προανακριτικά, 23χρονος αλλοδαπός, μέλος του κυκλώματος, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο την 23-05-2012 είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στ o 3 o χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλοβρύσου - Ιωαννίνων και έμφορτο με κάνναβη βάρους -111.190- γραμμαρίων).
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου