Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012


Εφιαλτική πρόταση του Σύριζα για νομιμοποίηση ολων των λαθρομεταναστών
Ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου 2012. Προσέξτε πως παρατάσσονται σε ζυγούς αλλά και τις ομάδες περιφρούρησης με τα πράσινα περιβραχιόνια.
Εκβιάζοντας με το ψευτοδίλημμα “Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ”, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε σήμερα το συνονθύλλευμα ουτοπικών, λαϊκιστικών και εθνικά καταστροφικών
θέσεων του κόμματός του. Απαύγασμα του (όχι και τόσο) επικαιροποιημένου κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι θέσεις που παρουσιάστηκαν για τη λαθρομετανάστευση, οι οποίες συμπυκνώνονται στην εξής πρόταση: “Σταδιακή παραχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων για το μεγάλο όγκο των μεταναστών που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το ελληνικό έδαφος και εξορθολογισμό του νομικού και θεσμικού πλαισίου για την νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και την ισότιμη ένταξή τους“.
 Με απλά λόγια, η κατάθεση οποιασδήποτε πρότασης μεταναστευτικής πολιτικής υποκαθίσταται από την νομιμοποίηση όσων λαθρομεταναστών δεν επιθυμούν (sic) να αποχωρήσουν από την ελληνική επικράτεια και την αλόγιστη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας με βάση αναθεωρημένο (βλ. χαλαρό) νομικό καθεστώς. Η Ελλάδα μόλις έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα προς την αυτοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου