Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Σφοδρή επίθεση στα κόμματα της κυβέρνησης, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, κατά τη δευτερολογία του ο... πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό ενώ χαρακτήρισε «παραμύθι» τις προτάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. «Στις προγραμματικές δηλώσεις μίλησαν οι υπουργοί και όχι οι νέοι βουλευτές. Αυτό δεν έγινε κατά λάθος. Έγινε γιατί η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Όσα είπαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης προεκλογικά ήταν ψέμματα. Ήταν ένα παραμύθι», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στο κλείσιμο καταστημάτων, στην αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν τους φόρους τους και στην αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών. «Έχετε καταλάβει που βρίσκεται σήμερα η χώρα; Ο ελληνικός λαός βρίσκεται στο κίνημα "δεν μπορώ να πληρώσω. Οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1,2 εκατ. Οι αυτοκτονίες τις 3.000. Υπάρχουν δικαστήρια. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσο συνεχίζετε να λειτουργείτε ως υπάλληλοι της Μέρκελ, θα μας έχετε απέναντί σας», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ευθύνες επέρριψε παράλληλα και στον κ. Βενιζέλο, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση και χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την κυβέρνηση. 
Επιπλέον, ζήτησε την προστασία τριτέκνων και πολυτέκνων αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τέλος, πρότεινε τη μείωση των φόρων και τη διεκδίκηση των κατοχικών δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου