Πέμπτη 24 Μαΐου 2012


Ο όμορφος Κόσμος που ονειρεύεται ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δημήτρης Στρατούλης ως υπεύθυνος Ευρωπαίος πολιτικός προτείνει να βρούμε τρόπους ώστε οι λαθρομετανάστες να φεύγουν από την Ελλάδα, αν το επιθυμούν και να πηγαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Και εγώ ρωτάω τον κύριο Στρατούλη, αν αύριο το πρωί 50 000 λαθρομετανάστες της Ιταλίας ζητήσουν χαρτιά για να έρθουν στην Ελλάδα, εμείς θα τους δεχτούμε; 
Αλλά αγαπητέ Στρατούλη, από που προκύπτει και βάση ποιας λογικής θα πρέπει να φορτώσουμε την δική μας ανικανότητα στους συνανθρώπους μας της υπόλοιπης Ευρώπης; 
Είναι ντροπή κύριε Στρατούλη και μόνο η σκέψη μας να μετατρέψομε τις πόλεις των άλλων λαών σαν τον Άγιο Παντελεήμονα. 
Βέβαια είναι φυσικό να υπάρχουν τέτοια μυαλά πολιτικών στην Ελλάδα, μια χώρα η οποία νομίζει ότι όλοι της χρωστούν όλοι την εξαπατούν και όλοι την κλέβουν, αλλά και αν αυτό συμβαίνει πάλι εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε και από τους εαυτούς μας πρέπει να ζητούμαι εξηγήσεις για τα χάλια μας. 
Κύριε Στρατούλη η Ευρώπη η Μέρκερ ο Ολάντ δεν είναι ούτε ο Μπαμπάς ούτε η Μαμά σας οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να σας λύνουν όλα σας τα προβλήματα. 
 Αλλά εγώ κύριε Στρατούλη θα συμφωνήσω μαζί σας, να διευκολύνουμε τους λαθρομετανάστες να πάνε στις αυλές των συνανθρώπων μας της υπόλοιπης Ευρώπης, όμως τι μας προτείνετε για την επόμενη φουρνιά που θα έρθουν στην Ελλάδα, να τους στέλνουμε και αυτούς στην Ευρώπη και μέχρι πόσους μπορούν να αντέξουν και οι Ευρωπαίοι, 100 εκατομμύρια 200- 500 εκατομμύρια πόσους κύριε Στρατούλη;
Ρωτάω γιατί όπως πιστεύω να καταλαβαίνετε  αυτήν την στιγμή θα ήταν πρόθυμοι να μετακομίσουν στην Ευρώπη τουλάχιστον το 50% των κατοίκων της Αφρικής και της Ασίας. 
Ο Κόσμος ο οποίος ονειρεύεστε κύριε Στρατούλη είναι ένας κόσμος ψευδαισθήσεων και ουτοπίας, είναι όμως φυσικό οι απόψεις σας να βρίσκουν μεγάλη απήχηση σε έναν ανεύθυνο θρησκόληπτο λαό ο οποίος νομίζει ότι ο θεός και οι άλλοι θα τον προστατεύουν και θα του λύνουν τα πράγματα του. 
Αν κάτι έχει χαθεί από την Ελλάδα των τελευταίων χρόνων εκτός της λογικής, έχει χαθεί και η ντροπή. 
Δεν ντρεπόμαστε, είμαστε ένας λαός γλύφτης ξετσίπωτος χωρίς ίχνος ευθύνης και αξιοπρέπειας, για αυτό και έχουμε το θράσος να θέλουμε να μετατρέψομε την αυλή των γειτόνων μας όπως την δική μας.
Εμείς δεν θέλουμε να βάλουμε τάξη στο δικό μας σπίτι, εμείς θέλουμε να γκρεμίσουμε το σπίτι του γείτονα, αυτό εκπροσωπείτε και εσείς κύριε Στρατούλη.
Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου