Κυριακή 22 Απριλίου 2012


Αστυνομικό δελτίο...Ληστρικές επιδρομές σε σπίτια,σε μαγαζιά σε περίπτερα ..Μόνο σε wc δεν έχουν κάνει ακόμα ληστεία
Ληστείες σε Νέα Μάκρη και Ανω Λιόσια...Κέντρο
Λίγο πριν απο τα μεσάνυχτα, στη Νέα Μάκρη, δύο άγνωστοι, που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε τριώροφη οικία και με .....
την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν περίπου 25.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο και τιμαλφή μεγάλης αξίας.
Ληστεία σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια. 
Στις 4 τα ξημερώματα, στα Ανω Λιόσια, έξι άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας Έλληνα Ρομά, και με την απειλή όπλου, αφού τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ληστεία σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας... 
Στις 5.25 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα εισήλθαν σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Τερπάνδρου στην Αθήνα και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από δύο Έλληνες άγνωστο χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και ένα όχημα.
Ληστεία σε περίπτερο...
Καρτέρι σε ιδιοκτήτη περιπτέρου είχαν στήσει δύο άγνωστοι δράστες στις 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Αμαλιάδα, με σκοπό να τον ληστέψουν.
Οι ληστές κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος μαχαίρι, απέσπασαν από τον περιπτερά τις εισπράξεις της ημέρας, δηλαδή το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Έκλεψαν τα ρούχα από κατάστημα...
Όλο και πιο συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στα αστυνομικά δελτία περιπτώσεις μικροκλοπών που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρούχα, τρόφιμα κλπ.
Σύμπτωμα των καιρών ή όχι, άλλο ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε κατάστημα ενδυμάτων – υποδημάτων στο Ηράκλειο.
Δράστες, , ένας 24χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ένας 30χρονος υπήκοος Αλγερίας και δύο υπήκοοι Μαρόκου, ηλικίας 29 και 22 ετών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν στο κατάστημα ενώ βρίσκονταν σε λειτουργία και αφαίρεσαν είδη ένδυσης συνολικής αξίας 70 ευρώ.
Ληστεία σε ψητοπωλείο της Λένορμαν... 
Ληστεία σημειώθηκε στις 03.33 τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο επί της οδού Λένορμαν στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου