Τρίτη 3 Απριλίου 2012


Γιώργος Κόκκαλης Αστυνομικός Διευθυντής Για κακουργήματα ο Τρικαλινός αναρχικός γκαζάκιας που συνελήφθη ...
Δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του 41χρονου αναρχικού  … «γκαζάκια»
Ένας Τρικαλινός ηλικίας 41 ετών που πρόσκειται ιδεολογικά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, είναι ο συλληφθείς για τις τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών με γκαζάκια το τελευταίο διάστημα στα Τρίκαλα.
(Μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Τρικάλων μπράβο ...)
Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων, Γιώργος Κόκκαλης, άφησε να εννοηθεί πως ο 41χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για επεισόδια, βρισκόταν υπό παρακολούθηση.
«Σχεδιάστηκε μια Αστυνομική επιχείρηση μετά από συντονισμένες έρευνες», ανέφερε ο κ. Κόκκαλης, για την χθεσινοβραδινή σύλληψη του δράστη, την ώρα που πραγματοποιούσε ακόμη ένα χτύπημα σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ απέναντι από την ΣΜΥ.
Ο 41χρονος, ομολόγησε όλα τα χτυπήματα με γκαζάκια των τελευταίων ημερών και με την δικογραφία σε βάρους του για κακουργηματικές πράξεις, οδηγείται στον Εισαγγελέα.
Χθες το βράδυ, πέρα από τα δύο γκαζάκια που το ένα εξερράγη προκαλώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο  που βρέθηκε στον χώρο, βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, μεταξύ άλλων και …τετράδιο με σημειώσεις  που αναφέρονται στην έκρηξη του αυτοκινήτου του υποδιοικητή της ΣΜΥ αλλά και αποκόμματα εφημερίδων σε σακίδιο του…
Τα χτυπήματα του δράστη, ήταν  «τυφλά» χωρίς προηγούμενο με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, ενώ βρισκόταν στα Τρίκαλα το τελευταίο διάστημα καθώς διέμενε στην Αθήνα.
Οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων συνεχίζονται με προσαγωγές υπόπτων για να διαπιστωθεί εάν ο 41χρονος δρούσε μόνος του ή είχε συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου