Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012


ΟΙ "ΑΘΗΝΑΙΟΙ" ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΟΦΡΑΓΚΩΝΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ...ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Δήμος Αθηναίων και επιχειρηματίες της περιοχής συζητούν να “βγάλουν” τραπεζοκαθίσματα ώστε να “ζωντανέψει” η πλατεία. Ήδη, έχει γίνει η πρώτη συνάντηση στο γραφείο του Γ. Καμίνη ενώ έχουν προγραμματιστεί κι άλλες συναντήσεις μεταξύ παραγόντων του δήμου και επιχειρηματιών (σ.σ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΓΚΕΤΟ) τόσο απο την Ομόνοια όσο κι από άλλες περιοχές του κέντρου. Κοινό στόχος να βρεθούν λύσεις ώστε το κέντρο της πρωτεύουσας να αναβαθμιστεί και να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, κατά τη συνάντηση του δημάρχου με επιχειρηματίες συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Ομονοίας, ώστε να μεταμορφωθεί από άχαρο τσιμεντένιο χώρο σε μια πλατεία όπου οι περαστικοί θα μπορούν να κάθονται για έναν καφέ.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες επιχειρηματίες του κέντρου. Λένε οτι η αναβάθμιση του κέντρου πρέπει να ξεκινήσει απο την πλατεία Ομονοίας ενω συζητείται και η πιο εντατική φύλαξη των πλατειών απο άνδρες της ΕΛΑΣ αλλά και από τη δημοτική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου