Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012


ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΑΝΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ!
 Ανήμερα της Μ. Παρασκευής, που είναι ταυτισμένη με την απόδοση τιμών στους νεκρούς, διάλεξαν οι ιερόσυλοι «κυνηγοί» χαλκού να εκτελέσουν την πιο οργανωμένη εισβολή που έγινε ποτέ σε νεκροταφείο της Θράκης! Οι συγγενείς που επισκέφθηκαν τα μνήματα, έπαθαν σοκ όταν βρήκαν λεηλατημένα 240 από τα συνολικά 252 του κοιμητηρίου!
Οι βανδαλισμοί στο νεκροταφείο του οικισμού Αμβροσίας του δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη, είχαν στόχο τα χάλκινα θυμιατήρια αλλά και τα μεταλλικά στολίδια των μνημάτων. Οι άγνωστοι δράστες που τρύπωσαν αθέατοι τα ξημερώματα, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε 240 τάφους για να τα αποσπάσουν και μόνο 12 μνήματα έμειναν απείραχτα, επειδή είχαν… πλαστικά σκεύη! Η λεηλασία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία που ερευνά για τον εντοπισμό των βανδάλων.
Την ίδια ώρα, αλλοδαποί λεηλατούσαν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στη Σπάρτη έχοντας ως στόχο τα… καλλυντικά! Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν τους δύο Αλβανούς ηλικίας 30 και 40 χρόνων και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τους συνέλαβαν έχοντας πάνω τους προϊόντα αξίας περίπου 600 ευρώ. 
Οι δράστες ομολόγησαν ότι και τη Μ. Δευτέρα είχαν αρπάξει από το ίδιο σούπερ μάρκετ καλλυντικά αξίας περίπου 650 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου