Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!
 Δεν περιμένουν καν να πέσει η νύχτα. Θύματα κυρίως οι γυναίκες που θεωρούνται “εύκολοι στόχοι” Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το λεγόμενο μικροέγκλημα, οι ευκαιριακές ληστείες από άτομα που έχουν στόχο την τσάντα ή μια χρυσή αλυσίδα, σαρώνει στους δρόμους ολόκληρης της Αττικής.
Πρώτο “χτύπημα” στη γωνία Μάρνη και Ανεξαρτησίας στο κέντρο της Αθήνας. Ένας νεαρός άρπαξε δυο χρυσές αλυσίδες από μια γυναίκα και έφυγε τρέχοντας.
Λίγο πριν τις έξι ένας άνδρας έπεσε θύμα ενός αλλοδαπού που έβγαλε μαχαίρι στη μέση της Πατησίων. Ο άτυχος άνδρας πάγωσε. Μη έχοντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης παρέδωσε στο ληστή τα χρήματα που είχε πάνω του και απλά τον παρακολούθησε να φεύγει...
Πέντε λεπτά μετά το κέντρο της Άμεσης δράσης ενημερωνόταν για ένα ακόμη περιστατικό στη Μάνδρα. Μια γυναίκα δεν έδωσε σημασία περνώντας δίπλα από ένα αυτοκίνητο με τρεις άνδρες. Ξαφνικά όμως ο ένας βγήκε από το αμάξι, έπεσε πάνω της, τη χτύπησε, άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και στη συνέχεια επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε μαζί με τους συνεργούς του.
Ο... κύκλος των ληστειών στο δρόμο έκλεισε ένα τέταρτο πριν τις επτά το απόγευμα. Μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης ένας νεαρός από την Αλγερία παρά το γεγονός ότι ο χώρος ήταν γεμάτος από τουρίστες και περαστικούς χτύπησε μια γυναίκα και της άρπαξε την τσάντα.
Ευτυχώς για τη γυναίκα πολύ κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί που όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό αναζήτησαν και βρήκαν σχεδόν αμέσως το δράστη περνώντας του χειροπέδες.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου