Σάββατο 28 Απριλίου 2012


Είμαστε και εμείς παιδιά της Ελλάδος ...Yπάρχουν και αυτοί οι Υποψήφιοι
 Γνώρισα τον Γιώργο Γιουβρή σε μια συγκέντρωση φίλων ,χαμηλών τόνων άνθρωπος πάντα χαμογελαστός και πάντα με μια   καλή κουβέντα για όλους !
Ένα δελτίο τύπου  του Συνδέσμου  της Εθνικής Ενότητας (του κόμματος  των Αποστράτων )και  ζήτησα να δω τον Γιώργο ,ζήτησα να μάθω ποιος είναι και γιατί είναι υποψήφιος ...
 O Γιώργος Γουβρής ειναι Απόφοιτος της ΣΜΥΝ  έχει υπηρετήσει 10 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό και τρία χρόνια σε Αντιτορπιλικό ...Με σπουδές Μanager  έχει δουλέψει σε μεγάλες εταιρείες και τώρα ζει και εργάζεται ώς ελεύθερος επαγγελματίας αποτραβηγμένος στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων με την οικογένειά του !
 Γιώργο τα όνειρα σου για την πολιτική να πω, οι φιλοδοξίες να πω, γιατί η κάθοδος στις εκλογές με τον Συνδυασμό της Εθνικής Ενότητας ;
Δεν υπάρχουν φιλοδοξίεςς απλά η φιλοπατρία και αηδία για τους πολιτικούς με οδήγησαν στην απόφαση να κατεβούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο που ψηφίζει να μας γνωρίσει και εμάς να τους πούμε είμαστε και εμείς εδώ, είμαστε και εμείς παιδιά του Θεού !
Γιώργο μια τέτοια προσπάθεια όμως χρειάζεται και εκτός απο την αγάπη για την Πατρίδα  και χρήματα για προβολή  ώστε να μπορέσεις αυτά που θες να πείς να γίνουν γνωστά στους πατριώτες σου μέσα από τις εφημερίδες περιοδικά ,ραδιόφωνα,τηλεοράσεις !
Το οικονομικό το έχουμε λύσει απλά γιατί δεν έχουμε και ευχαριστούμε τα blogs  που μας δίνουν βήμα εκτός από αυτό πάμε πόρτα πόρτα .λαϊκές αγορές και κάθε βράδυ στον πεζόδρομο της Ασκληπιού σε ένα ξύλινο οικίσκο που μας παραχώρησε ο Δήμος ενημερώνουμε και είμαστε κάθε βράδυ εκεί ..
Μαζί με τον Γιώργο και ο γιος  6-7 χρονών που μοιράζει και αυτός το φυλλάδια του Συνδέσμου βοηθώντας τον Πατέρα του ...
Το άφησα τον Γιώργο προβληματισμένος και αγανακτισμένος ,ποιο πέρα γνωστός πολιτικάντης γνωστής οικογένειας πολιτικών πρόσφερε ποτά και κοκτέιλ σε πολιτικούς του φίλους  οι οποίοι έπιναν στην βέβαιη εκλογή του πολιτικού που θα συνεχίσει την καταστροφή της Πατρίδος ...Αηδίασα 
Πατριώτες γνωρίστε και αυτούς τους υποψηφίους, έχουν μεγαλείο ψυχής και δεν έχουν συμφέρον !
 Υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες, υπάρχουν και αυτοί οι υποψήφιοι στον νομό ...Τρικάλων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου