Σάββατο 14 Απριλίου 2012


BIOTEXNIA ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, πλήρως εξοπλισμένο, εντοπίστηκε στα Εξάρχεια από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. 
Συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί Αφγανικής και Πακιστανικής καταγωγής και οδηγούνται στις Εισαγγελικές Αρχές. 
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίσθηκε χθες (12-4-2012) το πρωί, σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού. Συνελήφθησαν μέσα σε αυτό τρείς (3) αλλοδαποί εκ των οποίων ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν και δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν. 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρείς αλλοδαποί συλληφθέντες είχαν μετατρέψει διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια, σε εργαστήριο κατασκευής – κατάρτισης πλαστών και άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία προμήθευαν αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, καθώς και την αναχώρησή τους για άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου