Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


Φόρουμ των Σκοπίων προειδοποιεί  «Δημιουργήθηκε στρατός απελευθέρωσης, από την πρωτοεμφανιζόμενη αλβανική τρομοκρατική οργάνωση ACTOSH, που απειλεί την Ελλάδα
«Δημιουργήθηκε στρατός απελευθέρωσης, από την πρωτοεμφανιζόμενη αλβανική τρομοκρατική οργάνωση ACTOSH, που απειλεί την Ελλάδα. (Και όχι μόνον την Ελλάδα! Αλλά τη Σερβία και το Μαυροβούνιο που είναι κύριοι στόχοι των τρομοκρατών)», αναφέρει το γνωστό φόρουμ των Σκοπίων και συνεχίζει: 
Η Οργάνωση, η οποία τονίζει ότι ο ‘Στρατός’ έχει ένα μεγάλο οπλοστάσιο, κοινοποίησε τις προθέσεις του στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας και αναφέρει- μεταξύ άλλων- το σχεδιασμό επιθέσεων σε Μαυροβούνιο, Καστοριά, Φλώρινα και Κόνιτσα, ώστε να προσαρτηθούν στην Αλβανία, περιοχές που ποτέ δεν ήταν ελληνικές. 
Οι Έλληνες πιστεύουν ότι αυτός ο αμφιλεγόμενος στρατός, υποστηρίζεται από τον Μπερίσα, σύμφωνα με την προκήρυξη που στάλθηκε στο Αλβανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες των διάφορων χωρών έχουν ξεκινήσει μια εντατική έρευνα για τον εντοπισμό των μελών της οργάνωσης/ γνωστό είναι το όνομα του ηγέτη Κούστριμ Μιτρόβιτσα, προτεραιότητα όμως έχει ο εντοπισμός της έδρας της οργάνωσης ACTOSH.
Επιπρόσθετα, οι Έλληνες αναλυτές αναφέρουν ότι το ζήτημα αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη από την ελληνική πολιτεία, κυρίως, επειδή αναφέρεται στην ανακοίνωση ρητά ότι οι ελληνικές περιοχές απειλούνται με τρομοκρατική επίθεση!
Αυτό είναι το πρόβλημα που απαιτεί ιδιαίτερους λεπτούς χειρισμούς και διεθνή συνεργασία.»
Σχετικά μάλιστα αναφέρει το ‘Εθνικά Θέματα Ελλάδα’, δηλώνει το σκοπιανό φόρουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου